2777
2789
عنوان

دو تا حاملگی پوچ

233 بازدید | 18 پست

سلام.خانما من پریود نمیشم مگر بزور دارو موی زایید دارم تو چونم پرموام  مشکل هورمونی دارم مدام جوش میزنم سایز فولیکولام کمه تو ده سال بزور دوبار حامله شدم اونام حاملگی پوچ بودن کسی مثل من هست خیلی افسردم خیلی ۸ بار ای وی اف رفتم نتیجه نداد خیلی پیگیرم  برا بچه ولی بی نتیجس به اخر خط رسیدم چیکار کنم همه دوستان و اشنایان و خواهر شوهرو جاریام بعد من ازدواج کردن همشون بچه دارن بازم حاملن خیلی لفسردم روی رفتن به بیرونو ندارم حس میکنم معلولم نه شوهرم نه خونوادش درکم نمیکنن ازم فاصله گرفتن کسی هست مشکلای منو داشته باشه و حامله شده باشه؟

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هورمون درمانی جواب نمیده?

دو سال تحت نظر بودم برا هورمونم بادقطع کردنش باز اوج گرفت کلی جوش ریختم یه ماه بعد قطع داروهام

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
طب سنتی رو امتحان کردین؟

متاسفانه بدنم به داروی گیاهی حساسیت تشون میده اصلا نمیتونم بخورم گلاب به روتون بالا میارم دل پیچه میگیرم

ببین من درکی از این چیزایی که گفتی ندارم و نمیخوام داشته باشم چون نه به حاملگی نه بچه نه ازدواج هیچ علاقه ای ندارم 

ولی بذار بت بگم ی چیزاییو 

کسی که بچه نمیاره معلول نیست

تو به خودت میگی معلول بعد انتظار احترام از اطرافیان داری (؟ وقتی حامله نمیشی و خودتو بی ارزش و ناقص میبینی میخوای بقیه تو رو قوی و باارزش ببینن 

ارزش هیچ زنی توی زاییدن و ادواج و اینا نیست 

اینا بخش کوچیک و فرعی زندگی هر انسانه 

خودتو بالا ببین 

یالا 

سرتو بالا بگیر با مظلومیت و گناه کاری و شرم به بقیه نگاه نکن ک اجازه بدن به خودشون تو رو کم ببینن تو یه انسانی قدرتای خیلی زیادی داری 

از طرف دیگه تجربه به من یاد داد اصرتتار روی یه موضوعی کارو خراب میکنه خودتو رها کن 

وقتی زیاد اصرار میکنی نتایج عوض نمیشه 

اینکه بچه نیاری ناراحتی و حس بد نداره 

این کلیشه هارو از ذهنت پاک کن تا مثل یک انسان که راه درستو پیش گرفته زندگی کنی نه صرفا موجودی که کار خودشو خوردنو خوابیدن و زاییدن میبینه 

حالا معلول بودن ک این وسط گفتی مگه چیه ک ادم روی بیرون رفتن نداشته باشه؟!!  با این طرز تفکر شم ...

منظورشون اینه حس میکنن عیب و ایرادی دارن

توی این شرایط روحی نباید خیلی انتظار داشت از ادم عزیزم

حالا معلول بودن ک این وسط گفتی مگه چیه ک ادم روی بیرون رفتن نداشته باشه؟!!  با این طرز تفکر شم ...

نه عزیزم مردم یجوری به ادم نگا میکنن پچ پچ میکنن حس میکنی مثل زنای عادی نیستی برا همین ترجیح میدم همش تو خونه باشم افسرده شدم چیزیکه یه امر طبیعی همه زنا قابلیت بارداری و دارن من نمیتونم حس بدی بهم دست میده حرف حدیثای مردم ای فلانی بچه دار نمیشد شوهرش طلاقش داد یا زن دوم گرفت طعنه های دورو برم حس میکنم یه چیز بزرگی و تو زندگیم ندارم حس شرمندگی دارم وفتی یکی باردار میشه حس میکنن من چششون میزنم بارها دیدم بچه لشونو ازم قایم میکنن چون تو حسرت بچم فک میکنن چشم بده

به همه ی داروهای گیاهی ؟! چیا خوردین تاحالا ؟

اره من چند بار رفتم عطاریا اونایی که زبده این کارن و خیلیا رو با داروهاشون باردار کردن چیزایی درست کردن گفتن دو ماه استفاده کن متاسفانه نتونستم اسماشونو نمیدونم چون خودشون درست میکردن چند تا گیاهو قاطی میکردن

اره من چند بار رفتم عطاریا اونایی که زبده این کارن و خیلیا رو با داروهاشون باردار کردن چیزایی درست ک ...

بنظرم برو پیش یه دکتر طب سنتی درست حسابی نه عطاری!

دکتر اکبری هس مثلا تو‌تیوی

برای تقویت تخمدان و اینا دارو مصرف کن

شوهرتون مشکلی نداره ؟

چرا تخمک اهدایی نمیگیری؟

نه عزیزم مردم یجوری به ادم نگا میکنن پچ پچ میکنن حس میکنی مثل زنای عادی نیستی برا همین ترجیح میدم هم ...

بنظر من بیشتر شما حساس شدی 

وگرنه چرتو پرتو ک بعضیا کلا میگن هرجوری ک باشی هرچی ک داشته باشیو نداشته باشی, هیچکسم تو دنیا نیست ک هرچیو ک میخواد داشته باشه.. 

شما با ادمایی ک بهت طعنه میزنن قطع رابطه کن! درگیر خاله خان باجی بازی نشو! 

بچه دار شدن برای نشون دادن توانایی باردار شدن نیست! برای نشون دادن به فکو فامیل نیست! شما فقط به این جنبه ها اشاره کردی و یبارم محض رضای خدا مثلا نگفتی دلم بچه میخواد ک بهش عشق بوزرم! 

بچه رو بخاطر خودش بخواید نه اینکه به بقییه بگید معلول نیستم!! 

اگرم خیلی دلتون خوده بچه رو میخواست میرفتید واسه به سرپرستی گرفتن اقدام میکردین... منتهی شما فقط میخوای به اصطلاح دهن مردمو ببندی! 

این مدل زندگی کردن این مدل افسردگی هارم داره... طرز فکرتونو عوض کنید حال خودتونم بهتر میشه عزیزم

ببین من درکی از این چیزایی که گفتی ندارم و نمیخوام داشته باشم چون نه به حاملگی نه بچه نه ازدواج هیچ ...[/QUOTE]

[QUOTE=103325469]ببین من درکی از این چیزایی که گفتی ندارم و نمیخوام داشته باشم چون نه به حاملگی نه بچه نه ازدواج هیچ ...

اره درست میگین ولی شما ازدواج کنی خدایی نکرده جای من باشی شوهرت بهت تیکه بندازه خواهر شوهرت مادر شوهرت نازایتو به روت بیارن فقط یکبار . دیگه تو ادم سابق نمیشی سرشکسته میشی وقتی کساییمیبینی که بچشونو ازت قایم میکنن صدای شکستن قلبتو میشنوی وقتی هیچکس پشتت نباشه جز پدر مادرت اونوقته که افسرده میشی وقتی سر نماز دعای باباتو میشنوی که به خدا التماس میکنه خدا بهش نوه بده دخترش قاطی زنا بشه عادی زندگی کنه اونوقته که افسرده میشی مادرم بهم میگه از مردن خودم میترسم چون سروسامون نگرفتی چش به راه از دنیا نیرم کسی پشتت نیست وفتی کارت به دکتری بیوفته میفهمی پولای میلیونیم بهشون میدی جونتم میدی بازم تند خویی با لحن تند باهات رفتار میکنن حس اسارت بهت دست میده من چیزایی دیدم که حتی تصورشم سخته همه پشتمو خالی کردن حتی فامیلای نزدیک مث خاله دایی تو جمع بچشونو نمیدن بغلت یا فوری میگیرن ازت ننیدونین چه حس بدی داره هر جا میرم دعا میکنن سالهاست دعا کردن نتیجه نگرفتم دیگه روی بیرون رفتن ندارم