2777
2789
عنوان

دو تا حاملگی پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 18 پست
بنظرم برو پیش یه دکتر طب سنتی درست حسابی نه عطاری! دکتر اکبری هس مثلا تو‌تیوی برای تقویت تخمدان و ...

کدوم اکبری دقیقا رفتم طب سنتی داروهای گیاهی که دادن نتونستم بخورم داروی گیاخی  با بدنم ناسازگار موندم چیکار کنم تخمک اهدایی هم شوهرم قبول نمیکنه هم برا خودم سخته چرا نمیتونم منم مثل زنای دیگه بچه خودمو داشته باشم شبیه خودم با خون و ژن خودم 

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
کدوم اکبری دقیقا رفتم طب سنتی داروهای گیاهی که دادن نتونستم بخورم داروی گیاخی  با بدنم ناسازگار ...

عزیزم توی تخمک اهدایی بچه از تو تغذیه میشه دیگه

ب لحاظ شرعیم مادر بچه، مادریه ک اونو ب دنیا اورده

بازم ناامید نشو خیلیا از کارایی مثل حجامت بادکش اینا نتیجه گرفتن

آخرین راه تخمک اهداییم ک هس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره درست میگین ولی شما ازدواج کنی خدایی نکرده جای من باشی شوهرت بهت تیکه بندازه خواهر شوهرت مادر شوه ...

همه اینایی که گفتی از بد بودن بقیس 

تو خوب باش ولی سکوت نکن 

میدونم خیلی داری عذاب میکشی به هر حال درکت میکنم ♥️🙏

اره درست میگین ولی شما ازدواج کنی خدایی نکرده جای من باشی شوهرت بهت تیکه بندازه خواهر شوهرت مادر شوه ...

عزیزم شما چیکار کردی بارداری سومت سالم شد؟

خواهش میکنم اگه خوندی ج بده