همین ال دی معمولیها که تو داروخانه ها میفروشن ؟ارزون هم هستن؟
آره فک کنم 1000تومنه الانو نمیدونم من 6ماهه روکین میخورم ال دی ارزونه ولی دیدی نمیسازه بهت بزار کنار ولی ضعیفترینه دیگه قبلش من ال دی میخوردم اعصابمو ضعیف کرده بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهیچ عنوان خود قرص ناباروری نمیاره این برای کسانی هست که بدون مراجعه به دکتر سرخود قرص میخورن و نمید ...
واقعا هیچی نمیشه ؟ اخه همین قرص های ال دی حتی اگه برای تاخیر پریود هم استفاده بشه میگن مدام خوردنش بعدا مشکل میاره
یعنی اشکالی نداره ؟ چون من چند بار میخواستم استفاده کنم پشیمون شدم
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
واقعا هیچی نمیشه ؟ اخه همین قرص های ال دی حتی اگه برای تاخیر پریود هم استفاده بشه میگن مدام خوردنش ب ...
فقط برای جلوگیری از بارداری رو گفتم آخه از خیلی مدتهاست اشتباها میگن فلانی چون قرص خورده باردار نمیشه درصورتی که شما تو نت هم سرچ کنی دکترا میکن قرص ربطی به باروری نداره چه بسا اونایی که مشکلی ندارن اگه بعد مصرف قرص یدوره کنار بزارن و اقدام کنن سریع باردار میشن ولی برای تاخیر پریود نه ...چون هورمونیه و قطعا بهم میریزه هورمونارو پریود باید سر موعد خودش بیاد این چیزا با مشورت دکتر باسه بهتره ولی قرص جلوگیری هیچ ارتباطی با باردار نشدن بعد قطع مصرف نداره در صورتی که فرد هیچ مشکلی ازجانب خودش و همسرش در قدرت باروری و هورمونی نداشته باشه
اره عزیزم درست میگی خیلییی کمکم دادی گلم با اینکه نمیشناسمتون ولی واقعا برام دلسوزی کردی&nb ...
فدات شم من چیزی بدونم با دلو جون راهنمایی میکنم دمیترون بخور ضد تهوعه و اینکه ببین چی میشه ان شالله حل میشه ب6هم ضد تهوعه قرصم ببین چی میسازه بهت یدوره میخوای بخوری دیگه همونو بگیر ال دیو امتحان کن فعلا