2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عاشقشم اما اصلا واسه من خوشمزه نمیشه  همیشه ناراحتم سر این موضوع

ما حلیم بادمجونمون با کشک و بادمجون متفاوته 

داخل حلیم بادمجون گوشت و برنج و بادمجون و ... میریزیم 

ولی داخل کشک و بادمجون فقط بادمجون و کشک و ... 

شما کدومش رو دوست داری تا بهت بگم چیکار کنی خوشمزه شه ؟!

من کشک بادمجون دوست دارم مرسی عزیزم 😍😍😍

نگاه کن گلم اول از همه اینکه بادمجونت رو که پوست گرفتی و برش زدی نمک بزن یک ساعت بذار و بعدش قشنگ بشورش تا نمک هاش برن 

و بعد قشنگ سرخش کن در حدی که واسه خورشت بادمجون سرخ میکنی 

بادمجون های سرخ شده رو داخل یه قابلمه بچین (نچسب نباشه بهتره ، چون اواخر پخت باید دما بالا باشه ممکنه ظرفت آسیب ببینه) و آب مرغ روش بریز یا اگه آب مرغ نداشتی آب جوش و یه عصاره مرغ روش بریز (مواظب باش نمک نزنی چون عصاره مرغ حجم زیادیش نمک هست)

و در بذار روش و اجازه بده روی شعله ملایم بپزه تا کاملا نرم شه و آبش تبخیر شه 

وقتی که بادمجونا حسابی پخت در قابلمه رو بردار و شعله رو زیاد کن تا کامل کامل آبش جمع شه 

مهم تررررین قسمت اینه که وقتی که آبش جمع شد روی همون شعله نسبتا زیاد با یه چنگال بادمجون ها رو هم بزنی  تا هم بادمجون ها له بشن و هم اینکه حسابی روغن پس بدن فقط مواظب باش نسوزن و دست خودت هم نسوزه چون حرارت زیادی داره

وقتی که بادمجونا حسابی روغن پس دادن زیرش رو خاموش کن و با گوشتکوب برقی یا همین معمولیا بادمجون ها رو له تر کن تا بافتش یکدست بشه 

نعنا داغ درست کن و بریز داخل بادمجون های له شده و قابلمه رو بذار روی شعله ملااایم و همش بزن تا یکدست شه گردو خرد شده رو هم اضافه کن و همونجوری که روی شعله ملایم هست بهش کشک اضافه کن (کشک رامک خوش طعمه) و همش بزن تا یکدست شه فقط مدام هم بزن و شعله هم ملایم باشه تا کشک نبره بعد از حدودا 3 تا 5 دقیقه شعله رو خاموش کن و بریز داخل ظرف مورد نظرت و با کشک و گردو و پیاز داغ و نعنا داغ و اگه دوست دارین سیر داغ تزئین کن 

نوش جان 

من این رو واسه هر کی درست کردم عاشقش شده 

مهم ترین نکته اش هم همون روغن پس دادن بادمجون هست و اینکه بادمجون و کشک چند دقیقه با هم روی شعله ملایم باشن

امیدوارم دوست داشته باشی طعمش رو