2777
2789
عنوان

درد در هفته پنجم بارداری

4581 بازدید | 15 پست

سلام قشنگا

حالتون خوبه؟!

من بعد از بارداری خارج از رحم و تجربه ی بسیار تلخی که داشتم به لطف خدا الان باردارم و هفته ی پنجم هستم

اما متاسفانه درد دارم و مدام حس میکنم زیر شکمم سفت میشه خیلی نگرانم و میترسم دوباره برام مشکلی پیش بیاد😔

کسی هست که تجربه ی این دردا رو داشته باشه ؟؟؟

سونوی شکمی تو هفته ی پنجم جواب میده یا هنوز چیزی مشخص نیست؟؟؟؟

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بتا بالای ۲۰۰۰ باید باشه تا ساک بارداری دیده شه

بتای بارداریم ۴ روز پیش ۷۰۰ بود الان باید چند برابر شده باشه قطعا😔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
طبیعی نگران نباش و سونو نکن تاهفته هشت .خواهشا تاهفته هشت صبرکن سونو الان فقط استرسه

منم از همین میترسم برم سونو و ناامیدم کنه

واقعا این دردها طبیعیه؟

بتای بارداریم ۴ روز پیش ۷۰۰ بود الان باید چند برابر شده باشه قطعا😔

ببین گلم ۵ هفتت که پر شد بذار چند روز بگذره برو برای ساک که قطعا دیده شه ولی انتظار دیده شدن جنین یا قلبش رو نداشته باش خیلی زوده فقط اگه از خارج رحمی میترسی برو

منم از همین میترسم برم سونو و ناامیدم کنه واقعا این دردها طبیعیه؟

بله منم داشتم اوایلش احساس سفتی میکردم .عزیزم بچه داره رشدمیکنه نمخوای ک احساس نکنی هچی رو

پدرم همه چیزم بود .....
ببین گلم ۵ هفتت که پر شد بذار چند روز بگذره برو برای ساک که قطعا دیده شه ولی انتظار دیده شدن جنین یا ...

مرسی عزیزم😘💐

از اینکه خارج از رحمی بشه میترسم

اما دکتر گفت چون عکس رنگی گرفتی قبل از اقدامت خارج از رحمی ۹۹ درصد رد میشه

بله منم داشتم اوایلش احساس سفتی میکردم .عزیزم بچه داره رشدمیکنه نمخوای ک احساس نکنی هچی رو

ممنونم بابت اینکه برام پست گذاشتید💗💐

شاید بخاطر اینکه شاغلم و میرم سرکار خیلی بیشتر اذیت میشم چون وقتی دراز میکشم بهتر میشم

فکر کنم بهتره برم استعلاجی بگیرم

ممنونم بابت اینکه برام پست گذاشتید💗💐 شاید بخاطر اینکه شاغلم و میرم سرکار خیلی بیشتر اذیت میشم چون ...

صد درصد استراحت باید کنی انشالله ک بسلامتی بچه‌ات بدنیا  بیاد. من سرهمین فسقل ک توشکممه خونریزی کردم واستراحت بودم خداخواست الانم ۳۷هفتمه مخوام بگم اون بالایی بخواد همه چی ممکنه.موفق باشی

پدرم همه چیزم بود .....
صد درصد استراحت باید کنی انشالله ک بسلامتی بچه‌ات بدنیا  بیاد. من سرهمین فسقل ک توشکممه خونریزی ...

عزیزمممم خدا رو شکر

الهی سالم و سلامت و تپل و مپل بیاد بغلت و همه این روزهای سخت رو فراموش کنی گلم

برای منم دعا کنید 

ممنونم از راهنماییتون🥰😘💋😍❤️