2777
2789
از صبح تا الان اضطراب دارم که نکنه بیماری بدی دارم یه بار در مورد زگیل سرچ می کنم یه بار در مورد تبخال و .... و مضطرب تر میشم

بالآی سر دخترم میشینم و گریه میکنم که نکنه بی مادر بشه أفکار منفی اومده سراغم خیلی حالم بده
وای چیزی نیس عزیزم
غصه نداره
میری دکتر بهت میگه دقیقا چیه ؟!
اگر پمادو قرص بخواد که خیلی راحته ، برداشتنش هم با یه عمل سرپایی تمومه ، 10 مین زمان میبره
نگران نباش
بی مادر بشه یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوشحال میشم از کارام دیدن کنید
www.aartt.blogfa.com
negaran nabash shortet roo har rooz avaz kon , to lagan ab beriz tosh betadin beriz , beshin tosh say koon shalvare jin teng ham naposhi .kheyli bebakhshid shayad ham shoharet moghe nazdidi badanesh aragh kardeh bashe
. . .از کوروش بزرگ پرسیدند: چرا زنان شما پوشش سر ندارند? کوروش گفت: پوشش بانوی سرزمین من ,', , "پلک های مردان" سرزمینم است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم دیدم
من یه مدت تو آزمایشگاه پدرم بودم
نمونه برداری می اوردن از همین جوشای اطراف اون ناحیه
وقتی پاتولوژی میشد نتیجه چیز خاصی نبود
یا توش چربی بود که یه چیز زایده خطر نداره ولی باید برداشته بشه یا هم یه مو بود که زیر پوست رشد کرده بود و باعث ایجاد اون برامدگی شده بود
www.aartt.blogfa.com
زگیل هم باشه راه حل داره
فقط باید بری دکتر
با غصه خوردن چیزی حل نمیشه
البته یه دکتر خوب برو که تشخیص درست بده

من مدرس گیلانی رو معرفی میکنم تو این موارد خیلی حاذقه
www.aartt.blogfa.com