2777
2789
عنوان

قلق حلوا مجلسی (هنرمندا بیان)

13091 بازدید | 9 پست

سلام دوستان میخوام حلوا بپزم برای خیرات ولی حلوام نمیخوام بریده بشه میخوام نرم لطیف و روغنی بمونه هر قدر ازش میگذره سفت و ترک ترک نشه 

چطوری بپزم و چطوری نگه داری کنم؟

اردوالک کن بعد  تفت بده تا رنگش عوض شه و کامل خامیش بره

هرچی رنگ اردت نخودی تر شه حلوا تیره تر میشه

شکر و گلاب و زعفرونو اب رو بذار بجوشه

ب ازای هر لیوان ارد۲لیوان شکر

ارد ک خامیش رفت زیرشو خاموش کن و دوباره الک کن

بعد بذار رو حرارت ک یه کم گرم شه

روغن مایع رو اضافه کن به ارد ب حدی بشه که حلوا از قابلمه جدا شه این مرحله روغن زیاد میخواد

بعد شربتتو اضافع کن و تندتند هم بزن تا شربت به خورد حلوا بره

التماس دعا😊♥️

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا شکرت خ زیاده یا آخر کار گهواره نمیکنی حلوا رو...گهواره کردن یعنی وقتی حلوات حاضر شد و خاموش کردی گاز رو حلوا رو تو دیگ یا تابه ب چپ و راست تکون تکون بدی تا حلوا رو خودش رول بشه...

یادت باشه پیمانه حلوا هممممممه چیش مساوی ه...مایعات(شامل آب و گلاب و عرق هل و...)

آرد و شکر...اگه ی لیوان آرد ریختی ی لیوان شکر و ی لیوان مایعات لازم داری...

میزان روغن ب خاطر جذب آرد متفاوته...ولی معمولا اونم ی پیمانه میبره

حتتتتتما تو حلوات از کره هم استفاده کن رویایی میکنه طعمش رو

من خودم از همون اول روغن رو میریزم ب قدری ک آرد و روغن ی مخلوط روان رو ب شل بهم بده و با شعله هرررررر چه ملایم تر تفتش میدم...

آردت حتتتما سنگک و دو بار الک شده باشه(البته اگر حلوات مجلسی ه و نه فانتزی...)

من خودم سه چهارم مایعاتم رو گلاب میریزم و معرکه میشه...بازم سلیقه ایه

شکر و مایعات و زعفران و هل حالا یا ساییده شده یا عرق هل رو تو کاسه میریزم و با هم زدن مداوم حل میکنم شکر رو...حرارت نمیدم بهش..

زعفران رو خسیس بازی در نیار

رنگ حلوا رو اینجوری چک میکنم ی بشقاب یا نعلبکی ک زمینه اش سفید باشه برمیدارم یذره از آرد در حال تفتم میریزم و نوک قاشق شربت میزنم و هم میزنم...رنگش رو میفهمم.

معمولا من دوس دارم حلوا کمرنگ باشه...احساس میکنم زیاد تفتش بدم بوی دود میگیره...

تو حلوات وقتی خواستی تو ظرف بکشی اول ی لایه نازک بریز و صاف کن بعدش مغز بکوب ترجیحا گردو و بادام و پسته خام و بریز رو حلوا بعدش روش حلوا بریز و تزئین کن...معرکه میشه...

و من الله توفیییق

آهان...وقتی رنگ مورد نظرت تو آرد تفت دادن ب دست اومد مایعاتت رو بریز رو آرد و حرارت رو زیاد کن(کم بودن یا زیاد بودن حرارت دیگه چندان تاثیر نداره...پس چ بهتر ک زودتر جمع بشه حلوا...)انقدی ک حلوا از کف ظرف بلند شه و وقتی کفگیر میزنی رو حلوا رد نندازه کف ظرف...بعدش گهواره کن حلوا رو