یا شکرت خ زیاده یا آخر کار گهواره نمیکنی حلوا رو...گهواره کردن یعنی وقتی حلوات حاضر شد و خاموش کردی گاز رو حلوا رو تو دیگ یا تابه ب چپ و راست تکون تکون بدی تا حلوا رو خودش رول بشه...
یادت باشه پیمانه حلوا هممممممه چیش مساوی ه...مایعات(شامل آب و گلاب و عرق هل و...)
آرد و شکر...اگه ی لیوان آرد ریختی ی لیوان شکر و ی لیوان مایعات لازم داری...
میزان روغن ب خاطر جذب آرد متفاوته...ولی معمولا اونم ی پیمانه میبره
حتتتتتما تو حلوات از کره هم استفاده کن رویایی میکنه طعمش رو
من خودم از همون اول روغن رو میریزم ب قدری ک آرد و روغن ی مخلوط روان رو ب شل بهم بده و با شعله هرررررر چه ملایم تر تفتش میدم...
آردت حتتتما سنگک و دو بار الک شده باشه(البته اگر حلوات مجلسی ه و نه فانتزی...)
من خودم سه چهارم مایعاتم رو گلاب میریزم و معرکه میشه...بازم سلیقه ایه
شکر و مایعات و زعفران و هل حالا یا ساییده شده یا عرق هل رو تو کاسه میریزم و با هم زدن مداوم حل میکنم شکر رو...حرارت نمیدم بهش..
زعفران رو خسیس بازی در نیار
رنگ حلوا رو اینجوری چک میکنم ی بشقاب یا نعلبکی ک زمینه اش سفید باشه برمیدارم یذره از آرد در حال تفتم میریزم و نوک قاشق شربت میزنم و هم میزنم...رنگش رو میفهمم.
معمولا من دوس دارم حلوا کمرنگ باشه...احساس میکنم زیاد تفتش بدم بوی دود میگیره...
تو حلوات وقتی خواستی تو ظرف بکشی اول ی لایه نازک بریز و صاف کن بعدش مغز بکوب ترجیحا گردو و بادام و پسته خام و بریز رو حلوا بعدش روش حلوا بریز و تزئین کن...معرکه میشه...
و من الله توفیییق