2777
2789

سلام عزیزان

من صورتم یخورده جای جوشای قرمز و به صورت لک داره

پوستم چربه ولی بخاطر ژل شستشویی که استفاده میکنم دور لبم ی مقدار خشکی شده

چند نوع مرطوب کننده استفاده کرده بهم نساخته

خواهرم از این مرطوب کننده برای دخترش گرفته

منم میتونم استفااده کنم؟من میگم چون روی کرم نوشته برای التهاب هست شاید روی جای جوشامم تاثیر داشت

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

اتفاقا منم از این گرفتم.یه خرده چربی ش زیاده من خوشم نیومد .به نظرم برا پوست چرب مناسب نیست.برای جای جوشات سرم ویتامین سی پریم بگیر گلم.من نتیجه عالی گرفتم ازش

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اتفاقا منم از این گرفتم.یه خرده چربی ش زیاده من خوشم نیومد .به نظرم برا پوست چرب مناسب نیست.برای جای ...

واقعا؟خدا خیرت بده بخدا ک خسته شدم از این جای جوشا

قیمتش چقده عزیزم؟ینی کلا جای جوشام میرن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟خدا خیرت بده بخدا ک خسته شدم از این جای جوشا قیمتش چقده عزیزم؟ینی کلا جای جوشام میرن؟

اره گلمم.من چندماه پیش گرفتم 110 الان نمیدونم چقدر شده.ولی نتیجه ش 100 درصده.فقط شبا باید استفاده کنی در حد2.3 قطره ماساژ بدی رو کل پوست.بدون ضدافتابم بیرون نری.پریم چون ایرانیه ارزون تره .فقط سرم شو حتما بگیریا کرم نگیری عزیزم.یه شیشه ش برای2.3 ماه میره

اره گلمم.من چندماه پیش گرفتم 110 الان نمیدونم چقدر شده.ولی نتیجه ش 100 درصده.فقط شبا باید استفاده کن ...

مرسی قشنگم

ببین این ی طرف صورتمه علاوه بر جای جوش یکمی جوشای ریزم دارم ایناروهم درمان میکنه؟

مرسی قشنگم ببین این ی طرف صورتمه علاوه بر جای جوش یکمی جوشای ریزم دارم ایناروهم درمان میکنه؟

نه عزیزم فقط جای جوش.ویتامین سی خاصیت روشن کنندگی داره فقط.پوستت خوبه که!واسه من وحشتناااک بود

نه عزیزم فقط جای جوش.ویتامین سی خاصیت روشن کنندگی داره فقط.پوستت خوبه که!واسه من وحشتناااک بود

ن بابا کجاش خوبه تازه اون طرفم هست

تا جای جوشام فرورفته نشده باید بخرمش میترسم چال بشه بعد دیگ هیچ درمانی نباشه براش😔

ن بابا کجاش خوبه تازه اون طرفم هست تا جای جوشام فرورفته نشده باید بخرمش میترسم چال بشه بعد دیگ هیچ ...

اگه تا حالا فررورفته نشده بعدا هم نمیشه نگران نباش