2777
2789
عنوان

خانومایی ک آنومالی ندادن

1106 بازدید | 31 پست

من غربالگری همه چی خوب بود آزمایش غربالگری اول هم دادم ی سونو هم۱۷هفته دادم همه چیز خوب بود طول سرویکس و nfو af وسلامت جنین بود این هفته بازم فقط سلامت جنین وafنوشته آنومالی نمینویسه دکتر مشکلی نیست ک نرفتم آنومالی رو؟؟

👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو انومالی خیلی مهمه خیییلی حتما برو ب دکترت بگو خودت میخوای بری بنویسه برات

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
چرا سونو ننوشت  خودت ازش بخواه  بهرحال مهمه

نمیدونم چرا هی سونوهای الکی مینویسه هرماه خو یدونه آنومالی بده برم تا خیالم راحت بشه این چه کاری ماهی۲۰۰دارم میدم سونوهایی ک اصلا احتیاج نیست😣

👪
دیروز برنامه ی طبیب متخصص رادیولوژی جنین اومده بود گفت حتما انجام بدین فکر نکنید مشکلی نبوده تا اینج ...

اصلا انومالی ربطی به اون غربالگری ها نداره اخه دوتا مقوله جداس اون اولی ها  واسه ذهنه انومالی واسه مشکلات جسمیه که اگه مشکلی باسه و بفهمی خیلی راحت بچتو میتونی درمان کنی بعدش

اصلا انومالی ربطی به اون غربالگری ها نداره اخه دوتا مقوله جداس اون اولی ها  واسه ذهنه انومالی و ...

همین دیگه بخاطر همین گفت حتما انجام بدین من تجربه بارداری ندارم ولی گوش دادم که یاد بگیرم واسه بعدا 😁

سونو انومالی خیلی مهمه خیییلی حتما برو ب دکترت بگو خودت میخوای بری بنویسه برات

دکتره رو میشناسم نمینویسه مگر اینکه برم از بهداشت بپرسم ببینم مینویسن یا نه فقطم ۶روز دیگه وقت دارم اه خدالعنت کنه این دکترا رو

👪
نمیدونم چرا هی سونوهای الکی مینویسه هرماه خو یدونه آنومالی بده برم تا خیالم راحت بشه این چه کاری ماه ...

نباید میرفتی الکی 

الانم بگو بنویسه زمان بذار بین سونوهات بعد برو یا برو یه دکتر دیگه بنویسه

بالاخره ١٧ هفته سونو كردي يا نه؟ آنومالي همون سلامت جنينه اگه اندامهاشو نشونت دادن حله

آره۱۷ هفته رفتم ولی سونوگراف گفت این آنومالی نیست معمولا واسه کسایی میدن ک سقط داشتن نمیدونم این دکتر احمق چی پیش خودش فک کرده ک هرماه منو میفرسته اون سونو رو بدم

اصلا اندامهاشو نشون نداد فقط جنسیت رو گفت و طول سرویکس و اینجور چیزا

👪