2777
2789

عزیزم اسهالش چندبار در روزه؟احتمالا ویروسی هست.

پسرم فروردین این طوری شد که مجبور شدیم بستریش کنیم.البته اون به شدت اسهال بود طوریکه آبی رو هم که میخورد چند لحظه بعد دفع میکرد‌.او ار اس رو حتما بده که املاح بدنش کم نشه.هر بار که دفع داشت یا بالا آورد بهش بده.کیدی لاکت رو هم توی آب جوشیده سرد شده بریز و بده.شیر خودتم اگه میخوره حتما بده.موز و کته و ماست و هویج پخته هم خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه قبول نکنن بگن نمیشه ولی جیغ جیغ کن خودشون کوتاه میان.چون اکثرا تازه کارن.بچه های منم سوراخ سوراخ میکردن نمیتونستن مخصوصا دخترم که دیگه نمیزاشتم میگفتم فقط سوپروایزر بیاد 

بخدانیم ساعت تازه اومدم گفتن بریدمانمیتونیم رگ بگیریم بچموتیکه تیکه کردن شوهرم ازدیشبه بیداره گفت یک ...

الهی

غصه نخور بهش او ار اس غلیظ رو بده کم یه قاشق اما بازم میگم غلیظ باشه ایشالله بهتر میشه 

براش ایه الکرسی میخونم 

بیخبر نزار مارو

ایشالله خوب خوب میشه

دختر من ۱ سالگی با چایی سوخت دو روز بعدش هم اسهال و استفراغ خونی گرفت خیلی سخت گذشت اما خوب شد 

حتما حتما زیر سایه پروردگار پسرت خوب خوب میشه 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

عزیزم یادم افتاد که توی بیمارستان هر شب پرستارا که دارو می آوردن شربت زینک هم میدادن.فکر کنم روزی نه سی سی زینک هم می خورد.فقط تا می تونی آب بدنش رو تامین کن و مراقب باش که پاهاش نسوزه که واسه پسر من زخم شده بودند😭

امروز8باربوده اوآراس میدم بهش بخداهمه ی اینارودادم بهتر نمیشه بچم

خداروشکر خیلی هم زیاد نیست واسه پسر من از سی بار هم میگذشت طوریکه توی یک روز یک کیلو و نیم وزن کم کرد و به به سختی رگش رو پیدا کردن.

پسرمنم ی سری اینجوری شده بود همش نصف شبی پامیشد گریه میکردبالامیاووورد اسهال شدید داست واقعانگران کننده میشه.ولی ما ابنجورمواقع نصف شبم باشه میبریمش اورژانس بیمارستان سرخود هیچکاری نکن پاشوببرش بیمارستان دکترای اورژانس ببیننش.مراقب تبشم باش

الهی غصه نخور بهش او ار اس غلیظ رو بده کم یه قاشق اما بازم میگم غلیظ باشه ایشالله بهتر میشه  ...

او آر اس غلیظ چطوردرست کنم،مرسی عزیزم اوآراس دادم بازم بالاآورداستفراغش شدیدترازاسهالشه توروخدابگیدچیکارکنم

دادم ماست وکته سیب درختی ترش موز ولی هیچی به هیچی

اگر چیزی تو معدش مونده

پس خوب میشه فقط خجم غذتشو کم کن

او ار اس بده بهش 

نگران نباش یه اسهاله 

خوب میشه

فقط به فکر او ار اس باش

تا بدنش کم اب نشه همین 

دست و پاتم گم مکن

اگر دیدی بی حاله ببرش یه سرم بزمم تموم بشه 

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷