2777
2789
عنوان

خدایا چرا اینقدر باید حسرت بخورم ،باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 70 پست
آی وی اف چجوریه  من‌خیلی میترسم باردار نشم

انشالله ک شما ب راحتی مادر میشی،،ی سری آمپول هست ک تزریق میکنی چند وقت بعدش طی بیهوشی تخمکات رو میگیرن و تو آزمایشگاه با اسپرم لقاح میدن و مرحله آخر هم جنینا رو انتقال میدن ب رحم مادر ،،؛دیگه دست خداست ک جنین لانه گزینی کنه یا ن ،مثبت بشی یا منفی

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچ کس از در خونه ی امام حسین دست خالی برنمیگرده مطمئن باش و توسل کن حتما جواب میگیری.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
ان شاءالله ب همین روزهای عزیز حاجت روا بشی  منم در حسرت بچه ام الان کلی بخاطرش اشک ریختم 😣

عزیزم منم مثه شما سالها اشک ریختم ولی الان بچه دارم به نظر من ازین روزاتون لذت ببرید دیگه هیچکی بی بچه نمیمونه من الان همش پشیمونم که چرا زندگی رو به خودم و شوهرم تلخ کردم اونموقع 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
انشالله ک شما ب راحتی مادر میشی،،ی سری آمپول هست ک تزریق میکنی چند وقت بعدش طی بیهوشی تخمکات رو میگی ...

اااا عزیزم ایشالا مادر میشی فداتشم اصلا به چیزای بد فکر نکن به این فکر کن سال دیگه این موقعه بچت بغلته به هرچیزی که فکر کنی بهش انرژی میدی همون میشه

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

ممنون از دعاهای همتون ،،من واقعا محتاجم ب دعا،،،خیلی احساس تنهایی میکنم،،هیچکس از مشکلم خبر نداره و همه غصه ها رو ریختم تو دل خودم آخه مشکل از خودمه،گفتم اینجا ازتون بخوام این شبا منم دعاکنید خیلی دلم شکسته

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم منم مثه شما سالها اشک ریختم ولی الان بچه دارم به نظر من ازین روزاتون لذت ببرید دیگه هیچکی بی ب ...

آخه شکل اسپرم شوهرم ناقصه 😭اسپرم سالم نداره 

خودمم تخمک سالم ندارم 

آی وی اف اصلا جواب نمیده😢

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
عزیزم منم مثه شما سالها اشک ریختم ولی الان بچه دارم به نظر من ازین روزاتون لذت ببرید دیگه هیچکی بی ب ...

خدهروشکر ک الان بچه دارین ،،ولی خیلی سخت میگذره این روزا خیلی

منم صلوات فرستادم عزیزم انشاءالله حاجت بگیری به حق این ماه عزیز 

ممنونم