خیییلی دلم گرفته،،چرا بعضیا از اول تا آخر عمرشون سالم و سلامت هستن ،پولدارن،ارامش روحی دارن،فرزند سالم دارن،بعضیا بی پولن ،بعضیا مشکل روحی دارن،بعضیا سرطان دارن یا بچه مریض دارن،بعضیا هم مث من در حسرت بچه میسوزن؟؟؟من ای وی اف کردم و ماه آینده انتقال جنین دارم ،اگه ممکنه دعام کنید مادر بشم این آخرین شانسمه چون 2 تا جنین بیشتر ندارم 😧😳محتاجم ب دعاتون ،،خیلی دلم گرفته خیلی
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم نگران نباش ایشالا به حق همین روزا مادر میشی . منم با آی وی اف الان یه دختر یه ساله دارم که وقتی تو اون مراحل بودم هیچوقت امید نداشتم و همیشع میگفتم بی بچه میمونم یا همین فکرای شما
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم