2777
2789
سلام دوستان من سه تا سقط داشتم بارداری چهارم روزی دوتاهپارین زدم حالا باردارم الان هفته 11 هستم دیروز باترس رفتم دکتر گفت باز هم باید هپارین بزنی خیلی ناراحتم تحمل ندارم از طرفی هممیترسم نکنه تو ماهای 8 و 9 بچه خفه بشه و غلظت خون بوجود بیاد می دونم بزنم عذاب می کشم و نزنم بیشتر استرس دارم و تو فکرشم چکار کنم به مشورت احتیاج دارم لطفا اگر دکتر مجرب خوب که تو سقط تبحر داشته باشه تو اهواز بهم معرفی کنید خیلی به کمکتون احتیاج دارم این تاپیک 5 سال پیش منه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=27793

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم اخی خداروشکر که نی نی 5 ساله پیشت سالم اومده بغلت راستش من نمیدونم ایا برا بارداریت باید بزنی یا نه ولی فکر کنم دیگه کلا کسانی که شنیدم بارا ولشون زدن بازم باید بزنن راستش منم میترسم هپارینی باشم چند روز پیشا به دلیل دو تا سقط پیش دکتر پاکروش رفتم هردو تا سقط حدودای 6 و 7 هفتگی سقط شدن و کلی از نوشت هم خودم هم همسری همش میگم خداکنه من مشکلی نداشته باشم ولی همسری میگه خداکنه هر کدوم درمان راحتره مشکل داشته باشه شما میدونی زدن امپول هپارین برا چه کسانی هستش البته ظاهر رو میگم مثلا ربطی به لاغر بودن داه اخه من لاغرم یا به سبزه بودن البته من سفیدم یا اصلا ربطی نداره....
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم