2777
2789
عنوان

دانشجو هایی که شاغل هستید میشه بیاید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 77862 بازدید | 75 پست
من رشته ام داروسازیه به عنوان دستیار تو داروخانه کار میکنم از ۴ بعد از ظهر تا ۸ و نیم شب 

سخت نیست؟

چطور می رسید درس بخونید؟

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
من رشته ام داروسازیه به عنوان دستیار تو داروخانه کار میکنم از ۴ بعد از ظهر تا ۸ و نیم شب  

خب پس خداروشکر مرتبط بارشتتون  هم هست  .فکر کردم از جای دیگه اقدام کردید .موفق باشی عزیزم ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاچی؟

تو امور فرهنگی میرم کار میکنم

یا تو خابگاه کار برمیدارم

کارای فرهنگی انجام میدم

گاهی وقتها باید بدترین دردها رو بکشی تا بهترینها برات اتفاق بیوفته🍃🍀
من ........................که بایدیه دانشجوهم درس بخونه هم دانشگاه بره 

توی خیلی از کشورای پیشرفته دانشجو هم درس میخونه هم سرکار میره و خرجشو خودش درمیاره حالا قبول دارم اوضاعمون خیلی بده ولی تو این یه مورد استثناعن شما لازم نیست ...................

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
تو رشتتون بورسو یاد نمیدن? من از دانشجویی درامدم از بورس بود

شما از کجا بورس رو یاد گرفتید

گاهی وقتها باید بدترین دردها رو بکشی تا بهترینها برات اتفاق بیوفته🍃🍀