2777
2789
عنوان

مجردی خوبه یامتاهلی باذکردلیل😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 147 پست
مجردی چون دیگه مادرشوهرم داغونم کرده فقط مجردی خوبه 🙁

قیافه مادرشوهرا👈🧐

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دوش اما بنظرم متاهلی بهتره

مجردی تا ی حدی تا ی سنی خوبه از ی سنی ب بعد همه ی توقع دیگه ازت دارن همه ی جور دیگه نیگات میکنن همه هزارن هزار توقع دارن مخصوصا متاهلای دوروبر

اما متاهلی مزایاش بیشتر 

دیگه اون توقعات بیخود و نگاه های بد نیس

برا خانواده من ک نمیذارن از شهر خارج بشم تنهایی مگر اینک دانشجو شهر دیگه ای باشم خوب ازدواج خوبه چون حداقل با شوهرت میری مسافرت 

ی خوبیش اینک مستقل میشی همه چی دست خودته 

بچه دار میشی هدف داری ک بچتو ب سروسامون برسونی

و از همه مهمتر همین بچه اس ک تو پیری و کوری پروانه میشه دورت میچرخه اما ی مجرد همیشه تنها میمونه 

و...

متاهلی 

هر کار  دوس  داریم میکنیم  اصلا  دوس  دارم  چهار  صبح بخوابم.

هر ساعت  بخواهیم  میاییم  خونه  دیگه  نباید  جواب  کسی  رو بدیم.

هر لباس  بخواهیم  میپوشیم دیگه  تعصبات  بی جا  با لا سرمون  نیست 

هر غذا  بخوام  و عشقم  باشه  درست  میکنم  دیگه  مجبور  به خوردن کلم  پلو نیستم. 

اصلا  یهو  میشه  بساط  جمع کرد  دوازده  شب  رفت  مسافرت  دیگه  کسی  نیست  بگه  دیره  نمیشه  من نمیام

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
مجردم😁 وای ب یه اقای مهربون جهت زندگی نیازمندم از سینگلی خسته شدم

پس چرا۵هفته و۱روز ازبارداریت مونده😑

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
هر دوش اما بنظرم متاهلی بهتره مجردی تا ی حدی تا ی سنی خوبه از ی سنی ب بعد همه ی توقع دیگه ازت دارن ...

👌👌👌👌

همه چی بستگی به شرایط داره 

یه عده الان با شوهراشون اختلاف و مشکل دارن میان میگن اه چیه متاهلی مجردی عشقه یه عده هم الان با جناب شوهر خوب و خوشن میگن شوهرو عشقه

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬