تا به حال درمورد این موضوع با کسی درد و دل نکردم ولی اینبار میخوام بگم من یه دختر تنهام که هیچ رفیقی ندارم و رابطه ی خوبی هم با خانوادم ندارم ازدواج نکردم و مجردم همیشه سعی کردم قوی باشم روی هدفام تمرکز کنم و براشون بجنگم ولی راستش یه وقتایی از همه چی میبرم و واقعا کم میارم چرا که خیلی احساس تنهایی میکنم خیلی زیاد دلم میخاد مثل قدیما کلی دوست و رفیق داشتم و از این همه تنهایی رها میشدم نه همدم و یاری نه رفیق واقعی نه خانواده ای که بهش تکیه کنم چیکار کنم؟؟شما تو شرایط من بودین واقعا چیکار میکردین؟ نمیدونم چرا اینجای زندگی انقدر سخت میگذره😣
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بارها و بارها سعی کردم ولی انگار هیچکس دوست نداره با من دوستی پایدار داشته باشه فقط در حد یکی و دورو ...
من کاملا همینطور بودم تازه ب یکی اعتماد کردم طوری خراب میکرد خودشو ک ....کلا گوشه گیر شده بودم باخانواده درگیر حتی ی بار کلید یادم رفته بود ایفون ک زدم بابام گفت یا خدا شیطان رجیم اومد🙁الان اینطور نیستمذبگو چند سالته تا برات بگم چیکارکنی