2777
2789

من دوهفته پیش اول لکه بینی داشتم شب بعدش شد خونریزی دکتر ک رفتم سونو واژینال داشتم گفت ساک جنین رو هست و سقط نشده شیاف پروژستزون و قرص دوفاستون داد خونریزیم قطع شد منم دوتا شیاف باقیمونده رو و ی بسته قرص رو استفاده نکردم الان امروز رفتم سونو اینجا سونو دقیقی داره رفتم گفتش ک توی ۵ هفته رو نشون میده کیسه جنین دیده میشه اما جنینی نیست البته توی مطب زنان سونو واژینالم خودشون هم میگفتن کاملا دقیق نیست البته سونو گفت شاید اون سونو دقیق نبوده شاید سقط فراموش شدس یا هرچیزی و گفت باید بری دکتر زنان امروز خیلی نشستم و از پله هم بالا پایین رفتم الان باز ی مقدار تیکه کوچولو خون دیدم دسشویی ادرار ک رفتم کسی بوده مثل من باشه لطفا راهنماییم کنید نمیدونم باید چیکار کنم(برام دعا کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ هفته ک قلب نداره زود رفتی  خون میاد درد هم داری ؟

اخه دکترم ۱۱ روز پیش بهم گفت ۵هفته و چند روزی ده روز دیگه برو امروز ک رفتم این سونو گرافی همه میگن عالیه این زده ۵ هفته 

عزیزم من مثل توبودم تویه دوماهگی ولی خداروشکربچم سالم به دنیااومدسونوگرافی گفت جفتت سرراه بودواستراح ...

شماهم خونریزی داشتی ک قطع بشه بعداز دارو دوباره خونریزی بگیری؟من خیلی میترسم خصوصا اینکه امروزم گفت داخل پنج هفته ای و همینطور الان ک ی حالت تیکه ی خون دیدم

من یه شب خونریزی داشتم رفتم بیمارستان خیلی ریلکس گفتن بروپنجاه پنجاهه شایدسقط بشه فرداش رفتم سونودکترم گفت استراحت مطلقی چندروزبعدم دوباره لکه دیدم امابعدیکماه خوب شدم 

من یه شب خونریزی داشتم رفتم بیمارستان خیلی ریلکس گفتن بروپنجاه پنجاهه شایدسقط بشه فرداش رفتم سونودکت ...

اره منم رفتم بیمارستان گفتن ۵۰ /۵۰بعد دکتر خودم سونو واژینال کرد گفت ساک جنین رو هست من میترسم تووهمون ۵ هفته مونده باشه رو حساب سونو واژینال دکترم باید ۷ هفته باشم اما سونو امروز شکمی بود میگن سونو خوبیه ۵هفته نشون داد الانم خون ک قطع شده بود بلزم ی لکه خون کوچیک بود شمام بعد قطع دوباره چندروز بعد لکه خون میدیدی؟