2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

476 بازدید | 19 پست

سلام خانوما کسی بوده ناخواسته بچه سوم باردار شده باشه؟جنسیت اون دوتا بچتون چی بوده ؟

اگر دوتا دختر داشتین ک سومی رو نا خواسته باردار میشدین آیا ب امید اینکه این پسر بشه نگهش میدارین یا سقط میکنید؟

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخي🙁🙁سقط نميكنم هرگز دلم نمياد

من اصن ازدواجم نكردم و حس مادر شدنو هموز تجربه نكردم ولي اصلا نميتونم فك كنم ب اين ك ي روزي بتونم سقط كنم چيزي هم خون خودمو🙁🙁🙁

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

یکی رو میشناختم، دو تا دختر داشت، دختر دومی یکساله بود ناخواسته حامله شد. ولی چون استراحت مطلقی بود سر قبلی، و سر این رعایت نکرد خودش سقط شد، فهمیدن پسر بوده، خیلی غصه خوردن

بدون هیچ فکری نگهش میداشتم حای اگه بچه های قبلی پسر و دختر باشن

یا مراقب باش یا اگه نبودی و حامله شدی دیگه اسم سقط نیار

دعا کنید هفته دیگه تاپیک بزنم که منم مامان شدم واسم صلوات بفرستین😘
یکی رو میشناختم، دو تا دختر داشت، دختر دومی یکساله بود ناخواسته حامله شد. ولی چون استراحت مطلقی بود ...

من ی دختر داشتم سر دخترم دکترا بخاطر دارویی ک میخچردم گفتن باید سقط بشه هرکاری  کردیم نشد ،بعدش ماه رمضون سال قبل دوباره باردار شدم علائمام مث بارداری دخترم بود وچون دخترم سقط نشده بود ب اصطلاح خودمونی خیلی سفت بود میگفتم اختیاط لازم نیس و متاسفانه روز عید فطر بچه سقط شد و معلوم شد پسر بوده ولی بازم من خودم شک دارم ک بعدش هم باز اقدام کردم ک اونم دخمل شدو بازم اینبار  

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
من ی دختر داشتم سر دخترم دکترا بخاطر دارویی ک میخچردم گفتن باید سقط بشه هرکاری  کردیم نشد ،بعدش ...

هر کسی از زندگی خودش خبر داره. من اصلا آدم مذهبی نیستم اصلا، ولیییی فک میکنم عذاب سقط عمدی، تا آخر با آدم بمونه. حالا اگه به خاطر جنسیتش باشه دیگه بدتر. 

ینی دختر اولت سقط نشد؟ببخشید چه دارویی میخوروی که دکتر گفت سقط کن؟

ن سقط نشد و خدا مثل ی معجزه بهم بخشیدش .کپسوا راکوتان برا جوشای صورتم میخوردم تا ۶ماه میخوردم بسته اهرش ک خوردم ۱ماهه باردار بودن و نمیدونستم