2777
2789

من دارم بعد از زایمان گرفتم دارم دیوونه میشم الان یکساله به همه بدبینم 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه كاري از دستمون برمياد؟ افسردگي وضعيتيه كه عوامل و آدماي زيادي تو به وجود اومدنش دخيلن ولي هيچ كس كمكي نمي كنه كه بتوني باهاش مبارزه كني. به خودت مياي مي بيني بلعيده شدي.

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
چه كاري از دستمون برمياد؟ افسردگي وضعيتيه كه عوامل و آدماي زيادي تو به وجود اومدنش دخيلن ولي هي ...

دقیقا..هیچکی نمیتونه کمک کنه....

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
چرا بعد زایمان میگن افسردگی میگیری؟؟؟دلیلش چیه؟؟؟

عزیزم شما بارداری به این چیزا فکر نکن همه افسردگی نمیگیرن 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
چه كاري از دستمون برمياد؟ افسردگي وضعيتيه كه عوامل و آدماي زيادي تو به وجود اومدنش دخيلن ولي هي ...

بله دقیقا به خودت میایی و میبینی بلعیده شدی من با وجود اینکه اینا رو میدونم ولی بازم نمیتونم از این حال بیام بیرون دنیا برام قفسه نفسم میگیره نه اینکه دائم اینجوری فکر کنما ولی اکثرا همینم 

شما تازه عضو شدین 

چند سالتونه و از کی گرفتین 

عزیزم شما بارداری به این چیزا فکر نکن همه افسردگی نمیگیرن 

اخه کنجکاو شدم....البته تو دوران بارداری هم هس میگن افسردگی من خودمو نمیدونم ولی حساس که شدم....حالا بعدش چجوری میشه نمیدونم...