من دارم بعد از زایمان گرفتم دارم دیوونه میشم الان یکساله به همه بدبینم
خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه كاري از دستمون برمياد؟ افسردگي وضعيتيه كه عوامل و آدماي زيادي تو به وجود اومدنش دخيلن ولي هيچ كس كمكي نمي كنه كه بتوني باهاش مبارزه كني. به خودت مياي مي بيني بلعيده شدي.
"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر میدارم. بگذار آنچه از دست رفتنیست از دست برود". نادر ابراهيمي
عزیزم شما بارداری به این چیزا فکر نکن همه افسردگی نمیگیرن
خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
چه كاري از دستمون برمياد؟ افسردگي وضعيتيه كه عوامل و آدماي زيادي تو به وجود اومدنش دخيلن ولي هي ...
بله دقیقا به خودت میایی و میبینی بلعیده شدی من با وجود اینکه اینا رو میدونم ولی بازم نمیتونم از این حال بیام بیرون دنیا برام قفسه نفسم میگیره نه اینکه دائم اینجوری فکر کنما ولی اکثرا همینم