2777
2789

سلام خانما ما میخایم بریم گیلان شما چه جاهایی رو پیشنهاد میدین.و اینکه واسه اقامت چه حاهایی رو سراغ دارین و رستوران خوووب هم معرفی کنین.خانمایی هم که رفتین مسافرت گیلان ممنون میشمراهنمایی کنین

این نیز بگذرد.پس انشاالله به بهترین وجه بگذرد.آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید لاهیجان و فومن...لاهیجان خیلی سرسبزه و فومن هم که پر مجسمه های قشنگه و میتونید کلوچه فومنی بگیرید...رامسر هم برید خوبه اب گرم داره خیلی قشنگ و عالی 

اگه رشت میاید میتونید برید بازار تو شهرداری و رشته خشکار بگیرید بعضی ها تا حالا نخوردن خیلی دوست دارن امتحان کنن 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
برید لاهیجان و فومن...لاهیجان خیلی سرسبزه و فومن هم که پر مجسمه های قشنگه و میتونید کلوچه فومنی بگیر ...

هوس کردم رشته خوشکار  

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

لاهیجان خیلی خوبه من نه گیلانی ام نه خیلی جاهای دیگش رو میشناسم ولی لاهیجان رو دوست دارم چون هم شهر زنده ایه و مردمانش شب زنده دارن هم رستورانای خوبی مثل زیبا پیزریا آفتاب میورا ملک فیروزه کافه نیما و..... داره هم یه محل گردشگری و اقامتی که رستورانشم عالیه به اسم مزرعه قو ها داره حتی اگر اقامتم نکردین حتما یه غذا برید اونجا بخورید زیپ لاینش حرف نداره استخر وسطش و جزیره و شیطان کوه هم خیلی دیدنیه شهربازی و تله کابینم داره 

آقا ما برای اولین بار رفتیم شمال روز دوم هممون مریض شدیم با مادرشوهرم دعوام شد وکلی خاطره بد اما خیلی طبیعتشو دوست داشتم حیف که اینطور شد الان اسم شمال میاد عمه خوانواده جیغ میزنن درکل خوشبحالتون شهرهای قشنگی دارین

لاهیجان: بام سبز. استخر. آرامگاه شیخ زاهد گیلانی. آبشار شیطان کوه. روستاهای آهندان و امام زاده چهل ستون که اونطرفاس. روستای سطل سر و امام زاده مراد دهنده. 

لنگرود: اطاقوَر. چنگل خرما. لیلا کوه. 

رشت که خب اگه توی نت سرچ کنی موزه ها و آرامگاههاش خوبه. 

رستورانهای محلی زیاد داره ولی چون اغلب خانم های گیلانی دستپختشون فوق العادس شما توی رستوران ممکنه با غذای مناسب روبرو نشی چون خود اهالی خیلی اهلش نیستن.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

اگه سمت غرب گیلان بخواید برید که خب فومن و صومعه سرا و تالش. و جنگل و دریاچه گیسوم توی تالش عالیه. در مورد محل اقامت که اگه خیلی جیب پری داری هتل زیاده. اگه معمولی تر باشی منزل اجاره ای به اندازه موهای سرت.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟