2777
2789
عنوان

خيلي نگرانم ،لطفا يه لحظه

68 بازدید | 8 پست

سلام كسي بوده ناخن بكاره بعد قارچ بگيره؟؟

من 4ماهه كاشت كردم 

ارايشگاهمم خوب و با كيفيت كار ميكرد،ضد قارچم ميزد هميشه،خودمم خيلي بهداشتو رعايت ميكنم.هميشه دستكش دستمه،برا نظافتم يكبار مصرف استفاده ميكنم.الان يكي از ناخنام شكست،ديدم نوك ناخن خودم يه كوچولو سبز شده.

ترسيدم،نگران شدم بقيه ناخناموو ريموو كردم خودم.چون بلدم اما ميترسم بيشتر شه

چكار كنم؟؟

برو همه رو بکن ی مدت بدون ناخن باش تاخوب بشه خدایی نکرده باعث عفونت میشه اونوقت بدتره درمونش..پس الان اینکارو بکن 

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه برام سئوال بود برای دستشویی چیکار میکنند حالا متوجه شدم دستکش میپوشن .. اینایی که ناخن هاشو ...

😂😂😂

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
برو همه رو بکن ی مدت بدون ناخن باش تاخوب بشه خدایی نکرده باعث عفونت میشه اونوقت بدتره درمونش..پس الا ...

حوم همه رو ريموو كردم ولي نيترسم 

به نظرت تو سركه بذارم چن ديقه هرروز وبار خوب ميشه؟؟

من همیشه برام سئوال بود برای دستشویی چیکار میکنند حالا متوجه شدم دستکش میپوشن .. اینایی که ناخن هاشو ...

اره خوب بدون كاشتم من دسنذم بعضيا دستكش ميپوشن 

برا منم بدون دستكش عجيبه

حوم همه رو ريموو كردم ولي نيترسم  به نظرت تو سركه بذارم چن ديقه هرروز وبار خوب ميشه؟؟

تو سرکه دستت داغون میشه زخم میشه بدتر..همون ناخنت ک اینجوری شده رو ناخنشو بردار بزار خوب ک شد بعد همون یدونه رو بکار باز