2777
2789
عنوان

با پسرم چیکار کنم

105 بازدید | 6 پست

من ی پسر 2 ساله دارم ی مدت حرف می‌زد ولی الان  خیلی کم شده بردمش دکتر بخاطر کمبود اشتها و خواب ناکافی به دکتر گفتم صحبت نمیکنه اون هم چند تا ویتامین داده و گفته ماه دیگه بیار اگه حرف نزد دوباره ببر پیش مشاوره برا اوتیسم من خیلی نگرانم مخصوصا با کارها اطرافیان که انگار بچه من عقب مونده است و اینم بگم خیلی باهوشه زود سینه رفت زود چهار دست پا رفت و راه افتاد  و از اول کارتون با زبان انگلیسی دیده  و با اون کارتونا میخنده و میرقصه  من چیکار کنم  ی ماه از دکتر امدیم خیلی لج باز شده  همش در حال نق زدنه و گریه است 

من هفته دیگه دخترم بدنیا میاد من چجوری باید با پسرم رفتار کنم حسادت نکنه اذیت نکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف نمیزنه اصلا؟!

مامان بابا نمیگه؟!

خودشو نمیشناسه؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

همینکه حرف میزنه خوبه 

خودشو میشناسه 

میگه من؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))