2777
2789

البته یه بار تو یه تاپیک یه آقایی بود. ‌متارکه کرده بود‌. و واقعا در مورد بزرگ کردن بچه کلی سوال داشت. ممکنه یکی هم شرایطش مثل اون آقا خاص باشه و این سایت براش کمک باشه

جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم و‌شنیدم همه اش بازی بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اخه من منظورم اینه یه اقا چقد میتونه بیکار باشه که وقتشو اینجورجاها بگذرونه

به نظرمن تا وقتی که مزاحمت برا خانوما نداشته باشن اشکالی نداره بودنشون

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
به نظرمن تا وقتی که مزاحمت برا خانوما نداشته باشن اشکالی نداره بودنشون

اکثرا مزاحمن یکیشون با من سر صحبتو باز کرد و درباره همه چی بهم گف تا منم بگم اخر فهمیدم اقاس 

وای اخه من منظورم اینه یه اقا چقد میتونه بیکار باشه که وقتشو اینجورجاها بگذرونه

بعضی از شغل ها بیکاری زیاد دارن. یا مثلا تو اداره ان و مراجعه کننده نیست. شوهر خودم تایم بیکاریش زیاده. البته به نی نی سایت علاقه نداره و نمیاد اینجا

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
اکثرا مزاحمن یکیشون با من سر صحبتو باز کرد و درباره همه چی بهم گف تا منم بگم اخر فهمیدم اقاس 

اره .خیلیاشون که کلا فقط برا کل کل با خانوما میان تو تاپیک .اخر سرم شروع میکنن چرت وپرت گفتن وبی ادبی .ولی بعضیاشون واقعا مزاحمتی ندارن

I would love to be kind to me, i saw with all kindness