2777
2789

اگه مشکل نداره با تنها بیرون رفتنت تنهایی برو ،یا با همسایه دوست شو با اون برو تنهایی افسردگی میاره عزیزم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
دعوا داری شما

نه عزیزم 

من با کسی دعوا ندارم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکل نداره با تنها بیرون رفتنت تنهایی برو ،یا با همسایه دوست شو با اون برو تنهایی افسردگی میاره ...

من دوست دارم باخوش باشم خودش بدونه ک من ب روش نمیارم ولی نیاز دارم ک بریم تفریح دور دور 

یه سوالم دغرم اگ راهنماییم کنید ممنون میشم من از پول تو جیبی ک شوهرم بهم میده رو ک جمع میکنم  برا خونه وسایل میخرم یا برا خودم مانتو تا ب شوهرم فشار نیاد به نظرتون کارم اشتباهه

ساخت خونه تون که تموم شد اگه شرایط مالی جور بود با ناز و عشوه و قربون صدقه ازش بخواه تا برین یه سفر تا حال و هواتون عوض بشه 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
ساخت خونه تون که تموم شد اگه شرایط مالی جور بود با ناز و عشوه و قربون صدقه ازش بخواه تا برین یه سفر ...

خدا کنه درست شه شرایط روحیم شدیدا زود عصبی میشم خودمو کنترل میکنم ک بهش بد نگم ولی خب خیلی فشاررومه

ساخت خونه تون که تموم شد اگه شرایط مالی جور بود با ناز و عشوه و قربون صدقه ازش بخواه تا برین یه سفر ...

احساس میکنم زیاد از حد درکش میکنم از لحاظ مالی ک با پول توجیبیم وسایل خونه میخرم یا بهش قرض میدم و نمیگیرم یا حتی لباس میخرم برا خودم

احساس میکنم زیاد از حد درکش میکنم از لحاظ مالی ک با پول توجیبیم وسایل خونه میخرم یا بهش قرض میدم و ن ...

اشکالی ندارم منم تقریبا شرایطم مثل شماست منم از لحاظ عاطفی و مالی کاملا درکش میکنم و بهش سخت نمی گیرم الان حدود سه ساله که مانتو و لباس خونه نخریدم غر هم نزدم در حالی که خونه مادریم سالی سه چهار تا مانتو میخریدم لباس کهنه نمیپوشیدم یا مثلا ده ساله ازدواج کردم یه بار رفتم آرایشگاه به خاطر رنگ مو ولی به خاطر زندگیم قانع شدم