2777
2789
عنوان

حالم از هر چي بيبي چك بهم ميخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 31 پست
حداقل باید 5 روز بگذره از موعدت.اصلا خودت متوجه میشی متحول میشه حالت.نیاز نیست پیش پیش بی بی بزنی ا ...

اصلا موعدام معلوم نيست ماه پيش 36 روزه بود الان 39 پريودم ديگه اگه باردار بودم نشون ميداد😭😭😭

عزیزم منم مثله شما بودم همه میگن استرس بدت و نمیشه همش فکر میکردم مگه مثله استرش دکمه داره که من روشن خاموشش کنم ماها همهش یه شب درمیون اقدام داشتم و نشد اما یه ماه مادر بزرگ شوهرم فوت کرد و کارای شرکتم قر وقاطی شد به حدی که اصلا من این بنده خدا رو نمیدیدم کل اون ماه ما بت بار رابطه داشتیم من اصلا اون ماخ فکرشم دیگه نمیکردم و شد !!!!!!!! بسپرش به دستای پر قدرت خدا

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مثله شما بودم همه میگن استرس بدت و نمیشه همش فکر میکردم مگه مثله استرش دکمه داره که من روش ...

بخدا سعي كردم الان 39 روزه تحمل كردم امروز بازم منفي بود خيلي فكر و خيال سخته واقعاااا مخصوصا انتظار 

برا من زمانی که باردار بودم بی بی نشون نداد رفتم آز بتام ۲۷۰۰ بود

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
عزيزم چند روز از موعدت ميگذشت!؟ اخه ماله من اصلا معلوم نيست كه بدونم كي بيبي بزنم 

روز ۳۵ سیکلم بود. ان شاء الله که بارداری. بعضیها اصلا بی بی چک براشون نشون نمیده

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

عزیزم منم 14 ماه منتظر بودم. طبیعی باردار شدم. توی یکی از تاپیکام هست که چه کارایی کردم اون ماه. بخون شاید به دردت بخوره. ایشالا با خبرای خوش میای 

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

عزیزم نا امید نباش منم از تو بدتر بودم و عجول تر دیگه هر ماه کار گریه بود ولی امضای یکی از کاربرا که در مورد یه زن بود که خدا تو تقدیرش اونو نازا افریدبود ولی هر وقت بهش میگفتن نمیشه میگفت خدا اینقد مهربونه که به من بچه میده این شد یه امید برای من.پس مطمئن باش وقتی خدا رو صدا بزنی بی جواب نمیمونه امید و توکل داشته باش و پیگیر درمانت باش