2777
2789
عنوان

حالم از هر چي بيبي چك بهم ميخوره

269 بازدید | 31 پست

چرا همش منفيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد شش ماه اقدام امروز روز 39 پريودم بازم بيبي زدم منفي بود هيچ مشكلي نداريم  فقط پريودام نامنظمه بقيه چيزا اوكي هستش ، ولي بازم منفي شد حوصله دكتر رفتن پيگيري كردن ندارم اين همه ادم همينجوري حامله ميشن ولي من نه 

اخی عزیزم... ایشالا میشی 

طبع رحمت شاید سرده؟ اگه کلا سرمایی هستی گرمیجات بخور هم خودت هم شوهرت. تا میتونی عسل، گردو، خرما، زنجبیل، دارچین بخورید

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید سیکلای قاعدگیتو یادداشت کنی و علت عقب افتادن پریودتو بفهمی شاید کیست داری مثلا

من خودم سیکلام ۴۰ روزس قبل بارداری فکر میکردم پریودم نامنطمه که سر یکماه پریود نمیشم بعد که یادداشت کردم دیدم سیکلام ۴۰ روزس و کاملا منظمه

بعد تو بارداری خیلی کارارو نمیشه کرد الان که دستتون بازه کاملا بدنتونو اماده بارداری کنید 

نه روز تخمك گذاريم معلوم نيست صبح با استرس رفتم بيبي گرفتم بازم منفي بود گريم در اومد خداروشكر كه شماها هستين وگرنه دلم ميتركيد اشكام بند نمياد هميشه تو زندگيم ي اتفاقي ميفته نميشه ماهم عين ادماي عادي باردار بشيم 

باید سیکلای قاعدگیتو یادداشت کنی و علت عقب افتادن پریودتو بفهمی شاید کیست داری مثلا من خودم سیکلام ...

رفتم دكتر عيد گفت مشكلي نداري متفورمين و پروژسترون داد ي پليپم دهانه رحمم داشتم برداشت داد ارمايشگاه مشكلي نداشتم تازه هم سونو گرافي دادم همچيم نرمال بود كيستم نداشتم 

اخی عزیزم... ایشالا میشی  طبع رحمت شاید سرده؟ اگه کلا سرمایی هستی گرمیجات بخور هم خودت هم شوهر ...

خوردم بخدا اصلا حوصله ندارم دست و دلم به هيچ كاري نميره اصلا به همسرم چيزي نميگم نميخوام بدونه اينهمه منتظرم 😔😭 هي تا ميگه ميگم عجله داري مگه تا يك سال عاديه ولي دلم خونه 

حداقل باید 5 روز بگذره از موعدت.اصلا خودت متوجه میشی متحول میشه حالت.نیاز نیست پیش پیش بی بی بزنی

انشالله توم مامان میشی منم 7 ماه مرتب نزدیکی داشتم شد.اگه شوهرت مشکل اسپرم نداره

باید بره آزمایش شوهر من آزمایش داد مشکل نداشت

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
گردو فندق بادوم درختی پسته بادوم هندی خام رو پودر کن با عسل قاطی کن یه قاشق قبل خواب یه قاشق صبح بخو ...

ديگه نميخوام منتظر باشم اصلا نميخوام چيزي بخورم خسته شدم دلم داره ميتركه 😭😭😭😭😭😭

خب پس بدون دغدغه منتظر باشین منم ۶ ۷ ماه اقدام بودم ماهی یکبار یا ۲ بار بدون نظم در کنارش بدممو تقویت هم میکردم بعد ۷ ماه شروع کردیم به اقدام جدی ۳ ماه طول کشید تا باردار بشم ولی منم مثل شما به بی بی چک فوبیا پیدا کرده بودم پریودم عقب میفتاد میرفتم ازمایش خون میدادم

دفعه اخری اصلا انتظار بارداری نداشتم شوخی شوخی همسرم بی بی چک گرفت گفت بزار اونم ساعت ده شب گذاشتم ولی مثبت شد😄 انشاا.. شمام وقتی انتظارشو نداری باردار باشی😊

خوردم بخدا اصلا حوصله ندارم دست و دلم به هيچ كاري نميره اصلا به همسرم چيزي نميگم نميخوام بدونه اينهم ...

عزیزم... درکت میکنم دوست منم مشکلی نداشت دکتر بهش گفت باید هرروز رابطه داشته باشی اونم ۶ ماه تمام هرروز تقریبا انجام داد تا آخرش باردارشد. ناامید نباش، هنوز وقتش نرسیده به وقتش میشه مطمئن باش

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود