2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیربگیرباخودش بگو میخوام برات معجون قد کشیدن درست کنم بخوری قوی بشی مثل مرد عنکبوتی  بعدا بابستنی وموز وعسل بریز تومخلوط کن وبگو خودت درست کن ودکمشو بزن ویک جوری انگار بازی میکنی عجی مجی کن حالا معجون قدرت درست شد وبعد بهش بده بخوره پسرا بازیگوشن مطمعن باش جواب میده راهشو پیداکن

عزیزم من دختر ۷سالم ۱۸کیلو وزن داره پسر شما که ماشالله خوبه

عزیزم دخترت که یه سور به پسر من زده!!

البته پسر من یکم قدشم کوتاهه .حالا شنیدم تو سن بلوغ دکتر غدد میتونه یه کارایی کنه برای قدش

خدایا مرا آن ده که آن به   
شیربگیرباخودش بگو میخوام برات معجون قد کشیدن درست کنم بخوری قوی بشی مثل مرد عنکبوتی  بعدا بابست ...

عاشقتم .امروز تست میکنم خبرشو میدم 

از این کارا کردم فایده نداشت اما میدونم لفظ مرد عنکبوتی  معجزه میکنه

خدایا مرا آن ده که آن به   
عزیزم دخترت که یه سور به پسر من زده!! البته پسر من یکم قدشم کوتاهه .حالا شنیدم تو سن بلوغ دکتر غدد ...

اره واقعا لاغره فقط از قد رشد میکنه از عرض هیچ تغییری نمیکنه😂اصلا غذا نمیخوره فقط کرانچی و بستنی دوست داره به هیچ عنوان سره سفره غذا نمیخوره هنوز که هنوزه باید بیوفتم دنبالش با هزار جور دوز و کلک قاشق غذا رو بزارم دهنش. به خودش باشه اصلا غذا نمیخوره  اگه خودش قاشق دستش بگیره سره سفره دوتا قاشق میخوره و میشه عقب میگه دلم درد گرفته از بس غذا نخورده فک میکنم معدش کوچیک شده. 

راستی دختر داییتون روش های طب سنتی رو امتحان کرده؟؟ مثلا ماساژ تخمدان با روغن سیاهدونه و بادکش و این ...

کم و بیش امتحان میکنه گاهی وباعث شده پریودش فعلا منظم بشه فعلا خیلی وقته باهاش حرف نزدم نمیدونم بازم رفته دنبال طب سنتی یانه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊