2777
2789
عنوان

تقصیر کی به نظرتون😕

155 بازدید | 27 پست

من و داداشم اصلا با هم نمیسازیم مثل موش و گربه میمونیم همش دعوا بعد اون با مظلومیت میره پیس مامانم میگه مامان آبجی روم داد میزنه با این که خودش اول شروع کرده بعد من نمیزنمش خودش میزنه داد هم میزنه مظلوم نمایی هم میکنه مثل دیروز که یه چی برداشته بود میزد به آینه بعد من گفتم نکن دوباره زد روش داد کشیدم میاد روم داد میکشه میگه دوست دارم میره به مامانم میگه که آبجی روم داد زد بعد همیشه حق رو میدن به اون و به من میگن این بچه این چون بچه است باید هر کاری دلش میخواد بکنه درسته من بزرگ هستم ولی این هم نمیشه که اون هر کاری دوست داره انجام بده

دوستان خواهش میکنم نگید چند سالته 

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط وقتایی که اون خوابه خونه در سکوته

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]
بچه اسمش روشه بعدشم مادرت خودش ادبش میکنه شما نمخواد تذکر بدی

آینه ام رو شکوند😐

چندسالته؟😂😂😂 من و خواهرم که ازم چهار سال کوچیکتر بود دعوا میکردییم همدیگه رو میزدییم الان که یادم ...

من نمیزنمش خیلی اگه بخوام عصبانی بشم خودم رو میزنم

اون 8 سالشه

کوچیکتره دیگه تیغش می بره 

تو برخورد باهاش یکم سیاست بخرج بده یکمم آسون تربگیر و بی خیال تر باش 

خلاصه بهونه دستش نده 

وقتی واسه یه سر هم داد زدن میرید پیش مامانتون یعنی بچه های خوب و آروم و سالمی هستید فقط زیادی سخت میگیرید حالا اون که کوچکتره و انگار بچه ست  شما زیاد حساس نباش عزیزم

آینه ام رو شکوند😐

ی لحظه فکر‌نکن‌ اون بدنیا نمیومد والان پیشت نبود مطمعن باش دلت میگیره خواهر وبرادری فراتر ازاین چیزاست عریزم تازه اینم ک بچست هنو

پدرم همه چیزم بود .....

دعوای خواهر برادری همیشه بوده و هست معمولا هم بزرگتره مقصر شناخته میشه البته بستگی ب سن و سال هردو‌ هم داره اگه هردو سنشون کم باشه و فاصله سنی کم باشه نمیشه گفت بزرگتر مقصره ولی اگه فاصله سنی زیاد باشه بزرگتر باید هوای کوچکتر رو داشته باشه و درک کنه ک کارای اون یکی از رو بچگیه و سر ب سرش نذاره