2777
2789
عنوان

بی بی چکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد نیاز داشتم یکی اینو بگه😍😍😍😍 

ببین دو تا کار بکن اول سجده شکر بجا بیار و بهش بگو دمت گرررررم خدا بعدم بدو برو اسم انتخاب کن 

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
ببین دو تا کار بکن اول سجده شکر بجا بیار و بهش بگو دمت گرررررم خدا بعدم بدو برو اسم انتخاب کن 

عزیزمممم 😍

اصلا باورم نمیشه

امقد تست منفی دیدم ک حتی ازمایشمم موبت نباشه ب همین خوشحالم

الهي همههههههه اونايي ك در انتظارن دامنشون سبزززز بشه

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
الان ۶ روز از امپول گذشته دعاااا کنین برام چ

منم قبلا آمپول هاش سی جی زدم روز ششم دیگه این هورمون از بدنم بیرون رفته بودم چون بی بی چک زدم منفی بودم

عزیزمممم 😍 اصلا باورم نمیشه امقد تست منفی دیدم ک حتی ازمایشمم موبت نباشه ب همین خوشحالم الهي همه ...

مبارکت باشه

ان شاالله ک با ی آزمایش مثبت دلت قرص میشه و حسااابی خوشحال میشی

مرسی ک واسه ماها هم دعا کردی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
یاد خودم افتادم. همشو نگه داشتم. 😁😁😁😁 از مثبت شدنش فیلمم گرفتم. 

این فقط چندتاش بودا یه عالمشم گذاشته بودم تو جعبه شوهرمو عافلگیر کردم طفلی نشست گریه کرد هی میگفت نکنه اشتباه شده من هی بی بی چک رو میکردم که نیگاااا مثبتن 😅😅😅

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
این فقط چندتاش بودا یه عالمشم گذاشته بودم تو جعبه شوهرمو عافلگیر کردم طفلی نشست گریه کرد هی میگفت نک ...

آخیییی عزیزم

چ قشششنگ

خدا براتون نگهداره این گل پسر رو

ان شاالله همییییییشه مایه ی خوشحالیتون باشه

مبارکت باشه ان شاالله ک با ی آزمایش مثبت دلت قرص میشه و حسااابی خوشحال میشی مرسی ک واسه ماها هم دع ...

الهی امین 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
ان شالله مثبته ولی فعلا نرو ازمایش بذار یه خورده بگذره جنینت محکم بشه

ازمایشمروز چهارشنبه هست 

طبیعی باردار شدی؟ آره شوهر منم هنگ بود. من تلفنی بهش گفتم. 

بعده کلی دوا درمون یهویی زد طبیعی باردار شدم هنگ بودیم

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه