2777
2789

کی استا دادی حالا میاد پایین

دلت نخواد منم بیدارم برای تب

منتهی دیگه تبش با هیچی نیومد پایین دیکلوفناک زدم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستمال با آب ولرم خیس بکن بذار رو شکمش و پیشونی و پاهاش

آب سرد نباشه ها!!!!! تشنج میکنه!

آب ولرم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

لباس خنک تنش کن.یه لگن آب ولرم بیار یک قاشق نمک بریز توش .بگو بیا آببازی کنیم.اسبا بازیهاشو بریز تو آب پاشو کن تو آب بذار بازی کنه خنک میشه.من اینجوزی تبشو میارم پایین.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خواهر شیاف ندارم ..ساعت ۳ و ۲۰...۴ سی سی دادم

خب اللانم بده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟