2777
2789

منو شوهرم مبخایم ازهم جدابشیم عقدیم همش میرم پروفایلشو چک میکنم بازدیدشم همینطور

تو روز خیلی بهش فکر میکنم

اما حسم میگ اون بهم بی تفاوته

یه حسی بهم میگ تازمانی که دنبال چیزی ام اون ازم فرار میکنه بعد ک بیخیال شدم برمیگرده ک دیگ دیره

برای شماهم این حس وجود داره؟ اصلا واقعیته یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. من از هر کی خوشم اومد اونم خوشش اومد، از هر کی خوشم نیومد بازم طرف خوشش اومد،  کلا مردا زیا ...

ولی من حسم برعکسه الان شوهرمو دوسش دارم اما حس میکنم اون میخاد هرچی زودتر ازمن راحت بشه

شوهرتو دوس داری که پی گیرشی چرا غرور داری چرا میخوای ازدستش بدی شاااااید اون برگرده من صدبار رفتم سر ...

منم رفتم سراغش خیلیارو فرستادم از خانوادم تا دوستم که منصرفش کنم فایده نداره که

میاد سمت من نگاهش ک میکنم میگ وای دیدی زندگیمون جی شد معلومه ناراحته اما همینک میره برمیگرده نمیدونم چشه