2777
2789
عنوان

اینستای یواشکی شوهر من😢

2638 بازدید | 189 پست

دوستای گلم

من چند بار متوجه چت همسرم با دخترای مختلف شدم ۳ بار رفتم خونه بابام اومد دنبالم التماس کرد که تکرار نمیکنه ولی هر سه بارم زد زیر قولش

نمیخوام خیلی توضیح بدم در مورد گذشته چون خیلی طولانیه

فقط میخوام نظرتونو بدونم

امشب گوشیشو بعد از مدتها چک کردم (یه مدت ولش کرده بودم ب امون خدا هر کار میخواد بکنه که اساسی مچشو بگیرم چون حسم میگفت باز داره یه کارایی میکنه. خودشم ب شدت مانع گشتن گوشیش میشد). متوجه شدم اینستا داره و مخفی کرده. از یه راهی پیداش کردم و واردش شدم دیدم فقط زن خراب فالو کرده و به چند تا شون هم دایرکت داده چجوری برنامه کنیم که هیشکیم جوابشو نداده. دحترای رنگا رنگ و اکثرا سن بالا. از اینایی ک  شماره میزارن زیر پستهاشون... 

دوستان شوهر من بیماره جنسیه درسته؟

دیگه از خیانت گذشته. چون شخص خاصی نیس به همه نظر داره

میخوام فردا صبح برم شهرمون. دیگه تحملشو ندارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام برم ولی میترسم از این دل لعنتیم دوباره هوایی بشه

نگران نباش اولش سخته 

بعد یه مدتی فراموشش میکنی 

درک میکنم منم جدا شدم تو عقد 

ولی الان یادم رفته همه چی

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد