2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که حامله میشی عزیزم، مشکلت میشه بپرسم چیه؟ آخه منم تجریه ای یو ای دارم

ممنونم عزیز دلم انشالله ❤️ ❤️ ❤️ 

دو ساله اقدام کردم نشده سنم هم بالا رفته میخوام بشه دیگه به دعای شما عزیزان 

چرا من حوصله بچه ندارم 😂😂😂 ۳۳ سالمه پلی کیستیک شدید دارم از نظر مالی توانایی سرپرستی کامل ۱۰ هزار تا بچه از طفولیت تا پیریشون داریم ولی تو دنیا نکته جالبی نمیبینم بخوام بچه بیارم من عادی هستم یا شما؟ 🤔🤔 نمیدونم اصلا کسایی دعا میکنن بچه دار شن یا گریه میکنن رو درک نمیکنم 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
14تا صلوات میفرستم برات الهی بحق طفل کربلا بحق حضرت رقیه مادر میشی عزیزم  منم این ماه عکس رنگی ...

ممنونم عزیز دلم 

حدود قیمتش 800 هست

میخوام زودتر بشه دیگه سنم بالا رفته 

ایشاا. هر چی صلاحته عزیزم ❤❤

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤