2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنا جون هیچ چیز مثل زیارت عاشورا نیست الان چند ساله من دارم زیارت عاشورا می خونم هر روز با صد لعن و صد سلامش . حاجتهای زیادی هم گرفتم امروز روز 26 این دورم بود دیشب یک نقطه ی امیدی برای گرفتن حاجتم اومد تو زندگیم .
از وقتی خوندن زیارت عاشورا رو خوندم نه تنها زنگیم بد نشد بلکه هر روز بهتر و بهتر شد . این به تجربه بهم ثابت شد .
پدر و مادرم و تمام زندگیم فدای امام حسین . هر چی دارم از ایشون دارم . حتی اگه واقعا هم زیارت عاشورا سنگینی داشته باشه باز هم هر روز مثل سابق میخونمش چون به سیدالشهدا ارادت دارم و می دونم حواسش بهم هست .
حتی یک بار 20 روز ترکش کردم و نخوندم که یک خوابی دیدم که منو برگردوندند به خوندن زیارت عاشورا . خوابم اینقدر واضح بود که هنوز که یادم می افته تنم به لرزه می افته که اینطور صریح تو خواب بهم گفتند چرا دیگه زیارت عاشورا نمی خونی ؟ هر روز بخون ...
خدایا خداوندا می دونم آخرش از راهی که فکرشم نمیکنم ما رو به هم میرسونی
میشه زودتر این کار رو بکنی ؟ آخه دارم از دوریش دق میکنم خدا جون
یعنی میشه یک روز بیام بگم بالاخره ما هم ازدواج کردیم بعد از شش سال؟
راستی شاید سنگین بودن زیارت عاشورا به خاطر اینه که من شنیدم اگه چله بگیرید و با صد لعن و صد سلام بخونید حاجتتون هر چی باشه یعنی حتی اگه به صلاحتون هم نباشه برآورده میشه و ممکنه تو دردسر بیفتید. شاید به خاطر اینه که میگن عوارض داره .
آموزش خیاطی با روشی بسیار آسان
دیگه مجبور نیستید برای هر لباس یه عالمه محاسبه کنید و الگوی جدا بکشید
استفاده از الگوهای مادر برای خیاطی آسان
هر هفته یک تا دوجلسه
کل دوره بسته به پیشرفت شما از 15 تا 20 جلسه
هر جلسه یک ساعت و نیم
باور کنید خیاطی سخت نیست فقط باید فوت و فن اونو بدونید
هر جلسه 15000 تومانه که هزینه هر جلسه رو میتونید همون جلسه بدید اینطوری دیگه هزینه برای کسی سنگین نمیشه
در صورت معرفی دو شخص جدید یک جلسه رایگان و در صورت معرفی 5 نفر 3 جلسه رایگان
در صورتی که در هر جلسه کلاس به صورت دونفره برگزار شه هزینه هر فرد مبلغ 12.000 تومانه و اگه سه نفره باشه 10.000 تومان
شماره تماس 09190161997
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=20061&ChatDate=31-1-1392
آنا جون فکر نکن من آدم مومن و پرهیزکاری هستم من آدم گناهکار و روسیاهی هستم که دارم سعی می کنم خوب باشم
سلام مامان سارا و حسین
بدون نماز و دعای علقمه می خونم با صد لعن و صد سلام
ولی میخوام دفعه ی بعد با نماز و دعای علقمه بخونم

انا جون تو ماهی نه من
سلام به همه من به جهت حاجت بسیار بسیار مشکلی روز تولد امام حسین سلام الله علیه نذر کردم که حاجت روا بشم وقتی برگشتم شهرم 40 روز زیارت عاشورا بخونم خب ظرف چند دقیقه به حاجتم رسیدم و همون روز برگشتم شهرم.... از فرداش شروع به خوندن زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام کردم تا اینکه حس کردم انگار کامل انجام نمیدم شروع کردم به جستجو در مورد بهترین نحوه ی خوندن زیارت عاشورا. رسیدم به دستورالعمل شیخ طوسی در مصباح که اینطور هست: 1.غسل زیارت در اول روز (همه روزه) 2.رفتن به مکانی بلند یا به صحرا 3.اشاره به سوی کربلا و لعن بسیار بر قاتلان حضرت اباعبدله سلام الله علیه4. خواندن زیارت امین الله امیرالمومنین(روحی له الفداء)5.دو رکعت نماز زیارت6.خواندن زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام7.دو رکعت نماز زیارت8.خواندن دعای علقمه شنیده بودم که روز چهارشنبه بهتره روز شروع چله ی زیارت عاشورا باشه و خب ی روز چهارشنبه تصمیم گرفتم ی چله ی جدید شروع کنم که هم ادای رسیدن به حاجت قبلیم باشه و هم ی حاجت دومی هم داشتم بعد پیش خودم گفتم من که به امام حسین علیه السلام متوسل میخام بشم با زیارت عاشورا چرا باید امیرالمومنین(علیه افضل السلام) رو زیارت کنم و تصمیم گرفتم مراحل کار رو بدون انجام مراحل 4 و 5 انجام بدم...خب خوابیدم و صبح روز چهارشنبه که از خواب بیدار شدم و دیگه نیت کردم و خواستم چله رو شروع کنم با اینکه تازه از خواب بیدار شده بودم ی خواب عمیق و عجیبی منو گرفت که نتونستم بیدار بمونم لاجرم خوابیدم..... در عالم رویا دیدم به اتفاق همسرم رفته ام به شهری که سر در تمام مغازه ها به زبان عربی هست ما همینطور که توی خیابونای شهر تاب میخوردیم نگاهم افتاد به حرمی بسیار با عظمت و تماما طلا. از شخصی پرسیدم اینجا کجاست این حرم چه کسیست؟ اون شخص جواب داد اینجا نجفه و این حرم امیرالمونینه....سلام الله علیه...که من منقلب شدم در خواب و هرچه در دستم بود به زمین افتاد و در مقابل حرم زانو زدم و عرضه داشتم...السلام علیک یا امیرالمومنین و حاجت دومی که بخاطرش میخاستم چله رو شروع کنم خدمت ایشون عرضه کردم و از ایشون حاجتمو خواستم....از خواب بیدار شدم و چله رو به همون نحوی که شیخ طوسی گفته بود شروع کردم با ارادتی خاص و شرمندگی نسبت به حضرت امیرالمومنین علیه السلام...الان وسطای ختم هستم انشاله به حاجتم رسیدم و قسمت شد حتما خبرتون میکنم التماس دعا
سلام به همه من به جهت حاجت بسیار بسیار مشکلی روز تولد امام حسین سلام الله علیه نذر کردم که حاجت روا ...

میشه بگید حاجتتون چی بود و رسیدین یا نه؟ من چند سال قبل  یه مدت سرچ میکردم در مورد انواع دستورات ختم زیارت عاشورا، یادمه این متن شمارو در خیلی از سایت های دیگه دیدم که کامنت گذاشته بودین و خیلی برام سوال بود که حاجتتون چی بوده و رسیدین یا نه؟ و الان بعد چند سال بازم اینو دیدم و یادم افتاد که بپرسم.