مرغاتو بشور بعد بانمک وفلفل سیاه ویکمی فلفل دلمه رنده شده وپیاز رنده شده وزعفران مزه دارش کن بذار بمونه تا فردا حدود ساعت ده
فردا مرغاتو از تو مواد در بیار قشنگ دورشو پاککن اطرافشو سرخ کن در حدیکه گوشتها جمع بشه
اون موادتم که مرغا توش بود بریز روی یه صافی تا آبش بره
دوتا میاز را رنده کن با همون موادت بریز کف تابه و یکمی هم کره و دو تا حبه سیر له شده بریز روش وتکه های مرغ را بچین روش وزیرشو کم کن
یکمی که گذشت حدود نیم ساعت درب تابه را باز کن وتکه های مرغتو جابه جا کن
حالا چند ق زعفران دم کرده ویکمی آبلیمو یا آب نارنج بده روی مرغها واگر دیدی آب غذات کمه 1 لیوان آب بریز روش( چون خود پیازها آب میندازه)
بذار یک ساعتی با حرارت کم قشنگ مرغات بپزه در نهایت یکمگه زعفران بده روی مرغها
کته هم زعفرانی در ست کن. توی کته ات یکمی هم پودر هل وگلاب بزن یکمی هم زرشک و خلال پسته تفت بده و کمی هم شکر بهش بزن و تکه های مرغ را اطراف دیس پلو بچین وبا زرشک وخلال پسته پلوتو تزیین کن
در حد 1 کاسه ماست خور پر هم در نهایت سس برات نیمونه اونم کنار مرغها سرو کن