2777
2789
عنوان

کدبانوها

61 بازدید | 4 پست

کدبانوهای گل کی طرز تهیه مرغ زعفرونی مجلسی رو بلده میخوام جاریمو دعوت کنم دوستدارم خیلی خوشگل بشه همیشه درست میکنم ولی از ظاهرش خوشم نمیاد هر ایده ای دارین بهم بگین

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

اول پیاز رو سرخ کن

مرغ رو بچین روی پیاز ها و نصف فنجون اب بریز 

بعد ادویه شامل فلفل سیاه و نمک و دارچین بریز بعد ابلیمو و یکم گلاب و هل ساییده

زیر قابلمه کم کن و یکم اب بریز در قابلمه رو ببند تا نیم ساعت اب مرغ ک خشک شد زعفرون دم کرده رو بریز

زردچوبه نریزیا

دارچین هم کم بریز

هل و زعفرون رو دست و دل بازی کن

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

مرغاتو بشور بعد بانمک وفلفل سیاه ویکمی فلفل دلمه رنده شده وپیاز رنده شده وزعفران مزه دارش کن بذار بمونه تا فردا حدود ساعت ده

فردا مرغاتو از تو مواد در بیار قشنگ دورشو پاککن اطرافشو سرخ کن در حدیکه گوشتها جمع بشه

اون موادتم که مرغا توش بود بریز روی یه صافی تا آبش بره

دوتا میاز را رنده کن با همون موادت بریز کف تابه و یکمی هم کره و دو تا حبه سیر له شده بریز روش وتکه های مرغ را بچین روش وزیرشو کم کن

یکمی که گذشت حدود نیم ساعت درب تابه را باز کن وتکه های مرغتو جابه جا کن

حالا چند ق زعفران دم کرده ویکمی آبلیمو یا آب نارنج بده روی مرغها واگر دیدی آب غذات کمه 1 لیوان آب بریز روش( چون خود پیازها آب میندازه)

بذار یک ساعتی با حرارت کم قشنگ مرغات بپزه در نهایت یکمگه زعفران بده روی مرغها

کته هم زعفرانی در ست کن. توی کته ات یکمی هم پودر هل وگلاب بزن یکمی هم زرشک و خلال پسته تفت بده و کمی هم شکر بهش بزن و تکه های مرغ را اطراف دیس پلو بچین وبا زرشک وخلال پسته پلوتو تزیین کن

در حد 1 کاسه ماست خور پر هم در نهایت سس برات نیمونه اونم کنار مرغها سرو کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس داری خوشگل بشه اخر پخت ک خاموش کردی یکم زرشک خییییلی کم تفت بده بریز روش.

هویج و فلفل دلمه و سیر هم اختیاریه

بعد اینکه مرغ رو گذاشتی اونارو هم بریز

یه حبه سیر هم پنج دیقه اخر رنده کن رو مرغت

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

ممنون از همه تون ایده هاتون جالب بود

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی