2777
2789
عنوان

دوستامو میبینم که شوهر کردن حسودیم میشه... :(

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خوابگاه ما یک دختری بود خیلی بد اخلاق هیچ کس جرات نداشت باهاش حرف بزنه , قدش کوتاه بود , تقریبا چهره اش توی سلیقه اکثر مردم نبود , اهل آرایش و تیپ زدن هم نبود , با یک مورد خیلی خوب ازدواج کرد , دکترای مهندسی داشت و مدیر کارخانه بود , ازدواج قسمت است بپدیریم

چه جوری همزمان هم متاهلی هم مجرد؟؟

جداشدم.هم شاهدتاج بودم هم الان صاحب تاجم.

وبیشترازهررررکسی قدرشومیدونم

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

چند وقت دیگه نظرت عوض میشه . الان چون تجربه تلخ داری این جوری میگی

نه عوض نمیشه.من خودمو میشناسم.قضیم خیلی وقته تموم شده.کینه ام ندارم.اصلا باکینه جدانشدیم

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

ازدواج کردن ولی مسابقه نیست, ما که تقریبا از دید من تمام دخترهای فامیلمون زیر بیست ازدواج کردند , هم فامیل پدر هم فامیل مادر با افتخار عروسی همشون رفتم اصلا به نظرم کار درستی نبود ولی نگرش اونا اون جوری بود , اونا هم از زندگی شون راضی هستند من با تفکر خودم ۲۹ سالگی ازدواج کردم راضی ام, دوستم توی ۳۶ سالگی ازدواج کرد اون هم خیلی از شوهرش راضیه , کلا مسابقه نیست که هر کی زودتر ازدواج کرد مدال  بگیره

ن اینجوری نیس من متاهلم شوهرمم دوس دارم اما واقعا مجردی ی چیز دیگس اینو با همه وجودم میگم 

بستگی داره مجردی چه جور سر کرده باشی . من که بیست و خورده ای فقط به درس و پیشرفت و اینا بوده .  ولی الان میبینم هیچ کدوم به بهبود و ارتقای سطح کیفیت زندگیم کمک نکرده . مثلا من الان خواستگارام دقیقا هم ردیف شوهرای دوستاییم هستند که بعد دیپلم شوهر کردن . ولی خوب اونا ۶ سال خوش گذروندن .منم ۶ سال سگ دو زدم . هر کسی ام دستش تو خوش گذرونی باز نیست .

بستگی داره مجردی چه جور سر کرده باشی . من که بیست و خورده ای فقط به درس و پیشرفت و اینا بوده .   ...

عزیزم همسرتو اصلا با معیار تحصیل انتخاب نکن تجربه کردم

فقط و فقط انسانیت 

من مجردیم خیلی ازاد نبودم اما دلم خوش بود اینهمه مسولیت نداشتم دغدغه زندگی زیاد تو این زمونه

چون بی تو گذشت بگذرد بی دگران....
عزیزم همسرتو اصلا با معیار تحصیل انتخاب نکن تجربه کردم فقط و فقط انسانیت  من مجردیم خیلی ازاد ...

ان شا الله که دغدغه هاتو خدا بشوره ببره 🌷🌷 

نه من معیارم در درجه اول انسانیته 😊