2777
2789
عنوان

بانک پاسارگاد

1867 بازدید | 8 پست

میدونید چند درصد سود میده و بانکش خوبه یا ن؟

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقد بمونه 20 درصد یا بالای یک سال؟

البته باید 200 سپرده داشته باشی، لینک نرخ سود های سپرده را براتون گذاشتم، متماسب با سرمایه خود تصمیم بگیرید.

پیشنهاد من بانک آینده 

تو نه در دیروزی، و نه در فردایی/ظرف امروز، پر از بودن توست
البته باید 200 سپرده داشته باشی، لینک نرخ سود های سپرده را براتون گذاشتم، متماسب با سرمایه خود تصمیم ...

بانک اینده چند درصده چجوریه ک بهتره؟

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
بانک اینده چند درصده چجوریه ک بهتره؟

20-23 حداقل سپرده 15 میلیون، یک ماه باید پول توحساب بمونه و دست نزنی، بعدش دیگه میتونی تراکنش داشته باشی. سایتی که فرستادمو بخونید

تو نه در دیروزی، و نه در فردایی/ظرف امروز، پر از بودن توست
20-23 حداقل سپرده 15 میلیون، یک ماه باید پول توحساب بمونه و دست نزنی، بعدش دیگه میتونی تراکنش داشته ...

خوندم سایتو مرسی عزیز اونوقت ماه اول ک دست نمیزنی۲۰ درصده بعد روز شمار هر وقت خاستی میتونی برداشت داشته باشی؟من ایران زمین ساب داشتم. گفتم ببینم چه بانکی خوبه