2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کار کنم دختر پیش دبستانیه خودمم باشگاه و کلاس دارم 😆😆😆باید پاشم صبحانه حاظر کنم خونه جمع کنم و ...

آفرین ب شما خانوم فعال .ان شاءالله همیشه سالم و شاد باشین  

تو به من ظلم میکنی و من تو را می بخشم
آفرین ب شما خانوم فعال .ان شاءالله همیشه سالم و شاد باشین    

فدات گلم الانم دارم کم کم زود بیدار میشم و زود مبخوابم کم کم ساعتو بکشم به ۶ تا یهو بدنم هنگ نکنه 😂😂

فدات گلم الانم دارم کم کم زود بیدار میشم و زود مبخوابم کم کم ساعتو بکشم به ۶ تا یهو بدنم هنگ نکنه 😂 ...

زنده باشی نازنینم.اره دیگه باید ب زود بیدار شدن عادت کنیم من دخترم مدرسه میره بهش میگم شبا زود بخواب دیگه اون دوران داره سرمیادباید زود بیدار بشی گوش نمیکنه

زنده باشی نازنینم.اره دیگه باید ب زود بیدار شدن عادت کنیم من دخترم مدرسه میره بهش میگم شبا زود بخواب ...

باید مجبورش کنی من دیروز ساعت ۹ شروع کردم تازه ۱۱ خوابید 😂😂امروز یه ساعت میکشم اینور تا اول مهر بیاد سر ساعت خودش ۹ بخوابه

باید مجبورش کنی من دیروز ساعت ۹ شروع کردم تازه ۱۱ خوابید 😂😂امروز یه ساعت میکشم اینور تا اول مهر بی ...

اگه خدا بخواد امشب مجبورش میکنم زود بخوابه

الهی یازده خوابید.عزیزم.زنده باشه و سایه شما همیشه بالای سرش

اگه خدا بخواد امشب مجبورش میکنم زود بخوابه الهی یازده خوابید.عزیزم.زنده باشه و سایه شما همیشه بالای ...

فدات گلم همچنین شما هم از الان شروع کن هر روز نیم ساعت بکش عقب ساعتو که بدنش کم کم عادت کنه