2777
2789
محرم چه فرقی با ماهای دیگه داره؟ میخاد حرمت نگه داره چرا بقیه سال نگه نمیداره

فرقش اينه كه ماه عزاست. 

به احترام ماه عزاداين خانم چادر ميپوشه.  شايد همين باعث بشه عادت كنه و ماه هاي ديگه هم بپوشه. عيبي داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من میتونه یه تجربه برا شروع جدید باشه 

نه اخه دیدم فقد محرم مثلا رعایت میکنن بقیه ماها مهم نیس انگار هرسالم تکرار میکنن

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
فرقش اينه كه ماه عزاست.  به احترام ماه عزاداين خانم چادر ميپوشه.  شايد همين باعث بشه عادت ...

اگه میخاس ماهای دیگم بپوشه هرسال کارش همین نبود

بهرحال اجر حفظ حرمت محرم رو ميبره. 

مث كسي كه همه كار خلاف ميكنه بعد به امام رضا كه ميرسه سلام ميده. اينو ميشه بهش بگي چرا سلام ميدي؟تو كه اينهمه خلاف ميكني سلامت چه ارزشي داره. ميتوني بگي؟

بهرحال اجر حفظ حرمت محرم رو ميبره.  مث كسي كه همه كار خلاف ميكنه بعد به امام رضا كه ميرسه سلام ...

اره میگم چون دچار دوگانگیه

چی میگن بش شخصیتش متزلزله

یا اینوری یا اونوری نمیشه هرچی دوس داری از دین برداری هرچیم نمیخای بزاری کنار

من هم اولش چادری نبودم سخنرانی های پناهیان رو اتفاقی گوش کردم و کم کم تغییر کردم اوایل فقط میخواستم برم هیئت سر میکردم 

اوایل  برام چادر پوشیدن سخت بود نمیتونستم جمع و جورش کنم ولی کم کم برام عادی شد