2777
2789

من الان ۱۲ هفتمه و اصلا ویار نداشتم بر خلاف خانمای دیگه که از نزدیکی بیزار میشن من شدیدا تحریک میشم ولی مشکلی که هست بعد از نزدیکی حالت تهوع شدید میگیرم و نصف شب ببخشیداا استفراغ میکنم کسی بوده این شکلی بنظرتون علت چیه 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی یجوره

پزشک من میگفت تا پایان ماه چهارم نزدیکی ممنوعه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

😐😐😐😐😐😐

اولین باره میشنوم 

ولی ما که تمام ۹ ماه جرات رابطه نداریم 

مشکلی ندارم خداراشکر ولی احتیاط شرط عقل

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
هرکی یجوره پزشک من میگفت تا پایان ماه چهارم نزدیکی ممنوعه

منم مثلا دکتر منع نزدیکیم کرده ولی سخته بد میگذره 😂😂😂😋

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
چرا منع کرده ؟

جفت نینی پایینه نزدیکی خطرناکه البته ما هم عمقی نزدیکی نمیکنیم 

جفت نینی پایینه نزدیکی خطرناکه البته ما هم عمقی نزدیکی نمیکنیم 

آها 

بازم خطریه رعایت کن 

بزار ۳ ماه اول بگذره 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
منم مثلا دکتر منع نزدیکیم کرده ولی سخته بد میگذره 😂😂😂😋

وای نکن

ممکنه برا جفت مشکلی باشه خدانکرده

اونوقت مثل من باید 24 ساعت دراز کش باشی😑

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰