2777
2789
عنوان

تفاوت سنی در ازدواج

430 بازدید | 33 پست

سلام دوستان .

من و عشقم ۶سال تفاوت سنی داریم اون ۶سال از من بچه تره.خانواده ها مخالفن چکار کنیم که راضیشون کنیم.

خانواده پسره مخالف ۱۰۰ درصدن.چکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نيست منم بودم مخالفت ميكردم

يكي دو سالشم جالب نميشه چه برسه به ٦ سال

خودت چطور ميخواي باهاش كنار بياي؟ مردها بزرگترن از زنهاشون بازم مثله بچه رفتار ميكنن، چه برسه اينهمه كوچكتر باشه 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

اصلا نمیفهم چرا اگه دختر ۲۰ سال از شوهرش کوچیک تر باشه اشکالی نداره ولی اگه دختره ۱ سال بزرگ باشه همه خودشونو میکشن و مخالفت میکنن

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

به نظر منم سنتون مناسب هم نیست و تو آینده مشکلات پیش میاد خدانکرده

مثلا یه خانم ۴۱ ساله با یه آقای ۳۵ ساله اصلا مناسب هم نمیان

ولی اگه مصمم هستید و فکر میکنید مناسب همید باید پافشاری کنین خصوصا آقا پسر

اصلا نمیفهم چرا اگه دختر ۲۰ سال از شوهرش کوچیک تر باشه اشکالی نداره ولی اگه دختره ۱ سال بزرگ باشه هم ...

تشابه درک و فکر و عقیده

کلا سن رشد عقلی خانما بیشتر از آقایونه 

یه خانم که سنش زیاد بزرگتر از اقا باشه نا خوآگاه بجای همسری نقش مادری میگیره براش

جدا از این زایمان و شیردهی و حاملگی خانمو یکم از قیافه و هیکل میندازه البته دور از جون نی نی سایتیا که همشون جنیفر لوپزن

اصلا نمیفهم چرا اگه دختر ۲۰ سال از شوهرش کوچیک تر باشه اشکالی نداره ولی اگه دختره ۱ سال بزرگ باشه هم ...

ببين من خودمم يه خانومم و هميشه به عنوان يه دختر، قدرت فكرم بالاتر از پسرهاي هم سنم بود

هم خودم هم بيشتر دوستام

يعني پسراي دانشگاه كه هم سال بوديم واقعاااااا به نظرمون بچه و احمق ميومدن، وقتي زن بزرگتر باشه چون تكامل عقليش بيشتره، بعد توي زندگي مديريت ميوفته روي دوش زن و پيرش ميكنه

مدام بايد به شوهره تذكر بده، چون اشتباهاي اونو زيادتر متوجه ميشه 

بعدم اينكه زنها باردار ميشن زايمان ميكنن و زودتر شكسته ميشن، وقتي چندسالم بزرگتر باشن اين تغيير سن خيلي به چشم مياد

من مخالفم بخاطر اين دلايل

هرچند هميشه استثنا هست اگه پسري كرچكتر باشه و عقلش برسه واقعا ايرادي نيست

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘