2777
2789

با خانواده م سر مسائل اعتقادی مذهبی اختلاف دارم من نمیخام ادم متعصبی باشم دوس دارم با عقلم تصمیم بگیرم نه با اخساس و تعصبم بعدش با خانواده م که یکمی بحثم میشه عذاب وجدان میگیرم نارلحتشون کردم اصلا نمیخام باهاشون بحث کنم به خدا ولی خودشون باعث میشن هی میگن مگه ما چی برات کم گذاشتیم که یهو عوض شدی انگار که دیگه بهم افتخار نمبکنن من مایه ننگم مثلا 

نمیخام از دستم نارلحت باشن ولی خودشدن هی میخان بحث کنن منو قانع کنن

چکاز کنم

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراصل یه جوان ک ب سن۱۸سالگی میرسه حق داره اول تحقیق کنه وبه دینی ک اعتقاد پیدا میکنه می پیونده اما این فقط انگار دراروپا اجرا میشه واسیایی ها باید وباید همون دینی ک پدرمادرش داشتن رو قبول داشته باشه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
دراصل یه جوان ک ب سن۱۸سالگی میرسه حق داره اول تحقیق کنه وبه دینی ک اعتقاد پیدا میکنه می پیونده اما ا ...

خب حرف منم همینه ولی اونا نمیخان بپیذرن فک میکنن من گول خوردم من الان تو اتیش جهنم میسوزم

سعی کن با اخلاق خوبت بهشون بفهمونی که مذهب ربطی به اخلاقت نداره

اصلا بحث نکن ،فقط مهربون و خوش اخلاق باش 

البته اعتقاد اخلاقی  تو همه مذهبا تقریبا یکیه ، مشکل از مذهب نیست ،مشکل از تعصب بیجاست

آنگاه که لیاقت دریافت خدا را در خویش داشته باشی ، بدان که او به هزاران شیوه در تو تجلی خواهد کرد.

خب اشتباهت همینه

توی مسائل مذهبی کمی تعصب گاهی قاطی میشه

بنابراین اونا نمیتونن یا نمیخوان تورو با اعتقادات جدیدت بپذیرن

بهتره بحثش نکنی و توقع نداشته باشی که صد در صد نظرات جدیدت رو بپذیرن

این چیزا هیچوقت حل نمیشه

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
مسائل مذهبی

خب  این مشکل برای اکثر جوانها هست . چون  خانواده ها یادشون میره که باید جوان در مورد مذهب تحقیق کنه .اکثرا هم چون جوابی علمی برای سوالهاشون ندارند .در گیری پیش میاد 

خب حرف منم همینه ولی اونا نمیخان بپیذرن فک میکنن من گول خوردم من الان تو اتیش جهنم میسوزم

خب بهشون حق بده تو جامعه ای ک هستین تا بوده و هست اینه ک فرزند هرخانواده باید راه دین و اعتقاد خانواده اشو ادامه بده حتی اگه خودشون بخوان بپذیرن بخاطر حرف مردم نمیخوان.

ولی توی کشور های دیگه فرزند به بلوغ میرسه حق داره راجب دینی ک داره تحقیق کنه اگه نتونست قبول کنه میتونه به دین دیگه ای بپیونده.

اگه یه سرچی تو گوگل بزنی خیلی ازمسیحی ها جوانان هستن ک به دین اسلام میپیوندن درصورتی ک خانواده اش مسیحی هستن

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
سعی کن با اخلاق خوبت بهشون بفهمونی که مذهب ربطی به اخلاقت نداره اصلا بحث نکن ،فقط مهربون و خوش اخلا ...

بخدا من اصلا نمیخام بحث بکنم چون ذره ای دلم نمیاد نارلحتشون بکنم 

ولی پدزمادرا انتظار دارن مث قدیما که ما بچه بودیم قدرت فکر و اراده نداشتیم مثلا باهاشون راه بیفتیم تو هیییت مسجد روضه 

خب نمیشه الان طرز فکرا تغییر کرده

خب بهشون حق بده تو جامعه ای ک هستین تا بوده و هست اینه ک فرزند هرخانواده باید راه دین و اعتقاد خانوا ...

من به اونا حق میدم ولی اونا به من حق نمیدن