2777
2789

سلام دوستان

من در مورد نوبت گیری بیمارستان میلاد سوال داشتم

تا حالا درمانگاه میلاد نرفتم

1_از چه ساعتی تماس بگیرم و اینکه نوبت را برای چه تاریخی میده؟

2_کسی تجربه دندانپزشکی اطفال درمانگاه میلاد را داره؟ و اینکه کلا چه خدمات دندانپزشکی اونجا انجام میشه؟

3_بین دکترهای زنان درمانگاه کدوم کارش بهتره؟ و اینکه تو درمانگاهش دکتر زنان تست پاپ اسمیر انجام میده؟

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کروم شهر

تهران

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
نوبت دهی اینترنتی

اینرنتی بهتر از تلفنی هست؟

فقط نوبت دهی رو میدونم روز قبل زنگ میزنی معمولا اگ خلوت باشه واسه فرداش میده اگ ن اولین وقتش ک خالی باشه نوبت میده با شماره ملی وقت میده شماره پیگیری بهت میده با شماره پیگیری میری پذیرش بیمارستان از ساعت ۸ شروع ب زنگ زدن بکن

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
چه سوالای سختی به نظرم زنگ بزن خود بیمارستان بپرس

😓اونجا که کسی درست جواب آدم را نمیده

در مورد دندان پزشکی شنیدم نوبت که بگیری یه بار که رفتی دفعه های دیگه میگن چه روزی بیای.دیگه احتیاج به نوبت گرفتن نیست پرونده تشکیل میدن

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار

ممنون دوستان

اگر دکتر زنان خوب تو درمانگاهش میشناسید هم بگید

1 - می تونی بری سایتش کل همین توضیحات رو زده ببینی، نوبت دهی تلفنی داره، حضوری داره، اینترنتی داره

2 - هر خدماتی که بیمارستان های دیگه در رابطه با دندوندارند، اینم داره

تیکر بارداری نیست، تیکر تولد همسرمه   
1 - می تونی بری سایتش کل همین توضیحات رو زده ببینی، نوبت دهی تلفنی داره، حضوری داره، اینترنتی داره ...

اینترنتی رفتم 

الان زدم

ولی نوشت نوبت نداره

باید ساعت خاصی تو سایت رفت؟

اینترنتی رفتم  الان زدم ولی نوشت نوبت نداره باید ساعت خاصی تو سایت رفت؟

تو گوگل بنویسی بیمارستان میلاد، خط اولش نشون میده : زده نوبت دهی اینترنتی بیمارستان میلاد

وقتی روی لینک بزنی این صفحه نشون داده میشه

قوانینی که نوشته رو میخونی و بعد رو قبول قوانینی میزنی

تیکر بارداری نیست، تیکر تولد همسرمه