2777
2789
نمیفهمه چون جریان سینگلیت نیست علاقه یک طرفست یکی رو یکطرفه دوس داشتم الان فهمیدم چرند بودهه میخوام ...

خب اگه بفهمه چیکار میکنه ؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
چرا دوس پسرت رفته؟ دلیلش چی بود؟

دوست پسرم نیس پسرخالمه نرفته بودهه من سرحماقت بعد 10 سال باهم بودن از یک ژیگول به طور یکطرفه خوشم اومد رفتم الان فهمیدم فقط عاشق پسر خالمم برگشتم اونم میدونم اندک علاقه ای مونده ولی فکر میکنه هنوز اونو دوس دارم نمیدونم چیکار کنم تا برگرده و بفهمه جز اون کسی رو دوست ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو من دیگه اون فرد رو دوست ندارم

اگه گفت به من چه بگو خواستم سوتفاهم نشه من حساسم رو این چیزا 

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊
دوست پسرم نیس پسرخالمه نرفته بودهه من سرحماقت بعد 10 سال باهم بودن از یک ژیگول به طور یکطرفه خوشم او ...

عزیزم دیگ بگو خراب کردم همه چی رو... منم بودم برنمیگشتم 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بهش بگو من دیگه اون فرد رو دوست ندارم اگه گفت به من چه بگو خواستم سوتفاهم نشه من حساسم رو این چیزا& ...

آخه خیلی جریانو نمیدونه میترسم بد از بدتر شه بهش گفتم ازم ناراحتی گفته نه بهش گفتم راستش رو بگو من نمیخوام ازم ناراحت شی گفت میگم که نه

آخه خیلی جریانو نمیدونه میترسم بد از بدتر شه بهش گفتم ازم ناراحتی گفته نه بهش گفتم راستش رو بگو من ن ...

بلاخره میدونه یا ن قشنگ توضیح بده

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊