2777
2789
عنوان

خشک شدن شیر بدون دارو... کممممممک

280 بازدید | 22 پست

کسی میدونه چیکار کنم بدون قرص شیرم خشک بشه خیلی سینم دردناک شده 

از بعد زايمان سفت بستمش از خاکسپاری نینیم که برگشتیم سینم پر شیر شده سفتم میبندم فایده نداره

دکتر بروموکریپتین داد دیروز یکیشو خوردم حالم خیلی بد شد توهم زده بودم نصف شب رفتیم اورژانس گفتن عوارض این قرصه دیگه نباید بخوری

حالا چیکار کنم سرکه بخورم تاثیر داره؟ 

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️

خاکسپاری؟😔😔😔😔😥😨😨

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بیمارستان همونجا ک زایمان کردی با شیر دوش برقی برات میدوشن خالی میشه بعدم محکم ببند

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
آره نینیم رفت پیش خدا عمرش فقط چند دقیقه یا شاید چند ثانیه بود

وای خدا صبر بده😢😢

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐