2777
2789
عنوان

زایمان

62 بازدید | 3 پست

سلام خانمای عزیز.

من تاریخ زایمانم رو ۱۴ بهمن زدن و قراره پاییز ترم ۶ دانشگاه رو بگذرونم و ترم ۷و۸ فقط کاراموزی داریم.

امروز انتخاب واحد داشتیم و آخرین امتحانمون ۶ بهمن هست یعنی من تازه وارد ۳۹ هفته میشم اون موقع.من از یه طرف از خدامه که امتحانامو بدم بعد زایمان کنم چون تو دانشگاه ترم پایینی نداریم که این درسا برای اونا ارائه بشه بعدشم حس میکنم با بچه امتحان دادن خیلی سخته‌.حالا من میترسم تو هفته ۳۸ به بعد بخوام کارایی که باعث زایمان راحت تر میشه رو شروع کنم و زایمانم بیفته بین امتحانا.

میخواستم ببینم حالا غیر از پیاده روی و ورزش ها که انجام میدیم از قبل میشه کارای دیگه مثل از پله بالا و پایین رفتن و نزدیکی و اینا رو از بعد امتحانام شروع کنم؟؟به خدا همش تو فکرم😔

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
ببین امتحانت رو میتونی با استاد برداری یعنی بعداز امتحان از شما جدا بگیره .چون تو زایمان طبیعی ممکنه ...

آهان ممنون عزیزم یعنی از قبل باید بهشون بگم؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آهان ممنون عزیزم یعنی از قبل باید بهشون بگم؟

اره با استادتون صحبت کن اگه امکانش باشه جدا ازتون بگیره به خاطر وضعیتتون چون من دیدم زایمان طبیعی اکثرا یه هفته جلوتر از تاریخ انجام میشه