2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو که بهت دروغ نمیگه.
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من یادمه یکیشون ضربان قلبش بالای160تابود.یکی زیره140تا.اصلابرام استرس زا نبود.چرا استرس بیخودی داری گلم
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
سلام دوست گلم خودت رو ناراحت نکن ضربان قلب دخترمن پایین بود ولی سالم به دنیا آمد ماه آخر گاهی وقتا ضربان قلبش 60 بود
انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثبات به دیگران تلف نکن
عزیزم ربطی نداره شاید اون لحظه سونو جنب و جوشش زیاد بود خسته شده منم ماه پنجم بچم ضربان قلبش زیر 140 هس ولی نرماله چون بچه هر لحظه در حال تکون خوردنه درسته الان حس نمیکنی ولی اون در حال فعالیت کردنه اشترس الکی برای خودت نتراش ک بیشتر بهش ضرر میرسونی
عشقولی مامانش علیرضا