2777
2789
عنوان

پسر عموی شوهرم😓

3070 بازدید | 129 پست

دوستان من سه چهار روزه اومدم شهرستان خونه پدرم..شوهرمم خونه خودمونه..پسر عموی همسرم تازه عروسی کرده دیروز زنگ زده بود به همسرم

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که کجایی ما میخایم بیایم خونتون شوهرمم گفته خانومم نیست گفته عیب نداره خبر دارم..گفته من سر کارم گفته میایم الان ازسر کار کلید خونتونو میگیریم

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
که کجایی ما میخایم بیایم خونتون شوهرمم گفته خانومم نیست گفته عیب نداره خبر دارم..گفته من سر کارم گفت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂بی مکانی بیداد میکنه

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم