2777
2789

برای پوست چرب خوبه؟ از چه مارکی استفاده کردین؟ راضی بودین؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

پیاری. من پوستم مشکل خاصی نداشت فقط دو سه تا لک ریز داشت که ۴۰ روز هروز شستم محو شد تقریبا

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
پیاری. من پوستم مشکل خاصی نداشت فقط دو سه تا لک ریز داشت که ۴۰ روز هروز شستم محو شد تقریبا

چه خوب ، از کجا خریدین؟ قیمتش چند بود؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب ، از کجا خریدین؟ قیمتش چند بود؟

عطاری. . ۱۱

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عطاری. . ۱۱

مرسی عزیزم

وای برای پوست چرب لوسیون هربکس فوق العادست خیلی خوبه حتما پوستت هم جوش می زنه این لوسیون شستشوی خیلی عالیه من با کرم ترمیم کنندش استفاده می کنم خیلی وقت هم هست که دارم مصرف می کنم خیلی عالی شدم 

من  و خواهرم . از مارک واگراس. با اینکه قیمتش مناسبه اما عاااالیه خیلی راضی هستیم. صورتو شفاف م ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم

وای برای پوست چرب لوسیون هربکس فوق العادست خیلی خوبه حتما پوستت هم جوش می زنه این لوسیون شستشوی خیلی ...

مرسی خانمی