2777
2789
عنوان

یعنی امکانش هست؟

100 بازدید | 15 پست

این ماه روز تخمک گزاریم و یروز قبل ترش یعنی یروز درمیان اقدام داشتیم.یعنی میشه بارداربشم و همینجا دیگه دنبال دوا درمون نرم ای خداااااااا.خیلی دوس دارم باردارشممممم ذخیره تخمدانمم کمه ۱ هستش

دخترم همه دنیامه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی باردار شدین؟؟

من 37 سالمه.خرداد پارسال باردار شدم که توی تیرماه سقط شد.قلبش از کار ایستاد.از دکتر که پرسیدم چرا اینجوری شد گفت دلیل خاصی نداره و ما تا 3 تا سقط رو می گیم طبیعیه!!!شما برو و بعد از 3 ماه باردار بشو و اگه 2 بار دیگه سقط شد ما میریم دنبال بررسی عللش!!!!گفتم من با این سن دیگه وقت زیادی ندارم که بشینم ببینم آیا سقط میشه یا نه و اینکه با سقط از نظر روحی و جسمی آدم حسااابی داغون میشه! خلاصه منم از مطب که اومدم بیرون دیگه برنگشتم پیشش!سه ماه گشذت و من دکترم رو عوض کردم.این دکتر گفت من همین اول آزمایشهای سقط مکرر رو ازت می گیرم که خیالمون راحت بشه.یه سری آزمایش من و همسرم انجام دادیم و من سونو هم انجام دادم.همسرم مشکل خاصی نداشت.ولی من پولیپ رحم داشتم و ذخیره تخمدانم هم 0.34 بود.آذر ماه پارسال بود و دکتر هم اینوفولیک داد و قرص ول من برای تقویت شوهرم.ویتامین دی هم که چون قبلا رفته بودم دکتر و پایین بود، بعد از اینکه درمان ویتامین دی تکمیل شد، هر جمعه یه دونه قرص ویتامین دی خودم می خوردم و یه دونه هم به شوهرم می دادم و توی آزمایشها ویتامین دی من 35.1 بود.پولیپم رو دی پارسال جراحی کردم.دکتر بعدش بهم لتروزول هم داد.بهمن اقدام کردم که نشد ولی اسفند باردار شدم.الان که باردارم و تاپیکها رو می خونم می بینم چقققدر ذخیره تخمدانم پایین بوده ولی من باردار شدم طبیعی.یکی از علتهاش فکر کنم اینه که دکترم بهم نگفت ذخیره تخمدانم پایینه و  فرصت ندارم و ....یعنی استرس بهم وارد نکرد.من اگر استرس می گرفتم همون استرس تخمکهای باقی مونده رو هم از بین می برد.من فکر می کردم روال تقریبا طبیعیه و طبیعی هم باردار شدم.من قطره ویتاگنوس هم گرفته بودم و گذاشته بودم روی میزم توی محل کارم و هر روزی که یادم بود ازش می خوردم.روی هم فکر کنم 2 هفته هم نخوردم.بعد از سقطم که رو براه شدم هم ورزش رو شروع کردم و سه روز توی هفته بعد از سرکارم میرفتم باشگاه.مراقب خورد و خوراکم بودم و چند کیلو هم لاغر شدم و بعدش هم باردار شدم.خواستم تجربه م رو براتون بنویسم و بگم ناامید نباشین و استرس هم نداشته باشین.من آدم مذهبی نیستم ولی قویا اعتقاد دارم تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته...پس دلی قوی دارین دوستهای گلم...

من 37 سالمه.خرداد پارسال باردار شدم که توی تیرماه سقط شد.قلبش از کار ایستاد.از دکتر که پرسیدم چرا ای ...

انشالا ب سلامتی عزیزم..خداروشکر..منم ۳۲ سالم هس باردارشدم ۵سال پیش قلب تشکیل نشد سقط کردم..برام دعا کنید..تنبلی تخمدان دارم

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
من 37 سالمه.خرداد پارسال باردار شدم که توی تیرماه سقط شد.قلبش از کار ایستاد.از دکتر که پرسیدم چرا ای ...

ویتاگونس هیچ ضرری نداره؟من متفورمین و یدفولیک میخورم .و نباس روزای پریودی ویتاگونس بوخورم؟

دخترم همه دنیامه🥰
ویتاگونس هیچ ضرری نداره؟من متفورمین و یدفولیک میخورم .و نباس روزای پریودی ویتاگونس بوخورم؟

فکر نکنم مشکل خاصی داشه باشه.من هی یادم میرفت بخورم.شاید مثلا سه روز درمیون خوردم!اونم روی هم شاید 20 روز هم نشد!!!