این ماه روز تخمک گزاریم و یروز قبل ترش یعنی یروز درمیان اقدام داشتیم.یعنی میشه بارداربشم و همینجا دیگه دنبال دوا درمون نرم ای خداااااااا.خیلی دوس دارم باردارشممممم ذخیره تخمدانمم کمه ۱ هستش
من 37 سالمه.خرداد پارسال باردار شدم که توی تیرماه سقط شد.قلبش از کار ایستاد.از دکتر که پرسیدم چرا اینجوری شد گفت دلیل خاصی نداره و ما تا 3 تا سقط رو می گیم طبیعیه!!!شما برو و بعد از 3 ماه باردار بشو و اگه 2 بار دیگه سقط شد ما میریم دنبال بررسی عللش!!!!گفتم من با این سن دیگه وقت زیادی ندارم که بشینم ببینم آیا سقط میشه یا نه و اینکه با سقط از نظر روحی و جسمی آدم حسااابی داغون میشه! خلاصه منم از مطب که اومدم بیرون دیگه برنگشتم پیشش!سه ماه گشذت و من دکترم رو عوض کردم.این دکتر گفت من همین اول آزمایشهای سقط مکرر رو ازت می گیرم که خیالمون راحت بشه.یه سری آزمایش من و همسرم انجام دادیم و من سونو هم انجام دادم.همسرم مشکل خاصی نداشت.ولی من پولیپ رحم داشتم و ذخیره تخمدانم هم 0.34 بود.آذر ماه پارسال بود و دکتر هم اینوفولیک داد و قرص ول من برای تقویت شوهرم.ویتامین دی هم که چون قبلا رفته بودم دکتر و پایین بود، بعد از اینکه درمان ویتامین دی تکمیل شد، هر جمعه یه دونه قرص ویتامین دی خودم می خوردم و یه دونه هم به شوهرم می دادم و توی آزمایشها ویتامین دی من 35.1 بود.پولیپم رو دی پارسال جراحی کردم.دکتر بعدش بهم لتروزول هم داد.بهمن اقدام کردم که نشد ولی اسفند باردار شدم.الان که باردارم و تاپیکها رو می خونم می بینم چقققدر ذخیره تخمدانم پایین بوده ولی من باردار شدم طبیعی.یکی از علتهاش فکر کنم اینه که دکترم بهم نگفت ذخیره تخمدانم پایینه و فرصت ندارم و ....یعنی استرس بهم وارد نکرد.من اگر استرس می گرفتم همون استرس تخمکهای باقی مونده رو هم از بین می برد.من فکر می کردم روال تقریبا طبیعیه و طبیعی هم باردار شدم.من قطره ویتاگنوس هم گرفته بودم و گذاشته بودم روی میزم توی محل کارم و هر روزی که یادم بود ازش می خوردم.روی هم فکر کنم 2 هفته هم نخوردم.بعد از سقطم که رو براه شدم هم ورزش رو شروع کردم و سه روز توی هفته بعد از سرکارم میرفتم باشگاه.مراقب خورد و خوراکم بودم و چند کیلو هم لاغر شدم و بعدش هم باردار شدم.خواستم تجربه م رو براتون بنویسم و بگم ناامید نباشین و استرس هم نداشته باشین.من آدم مذهبی نیستم ولی قویا اعتقاد دارم تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته...پس دلی قوی دارین دوستهای گلم...